Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Как да се пазим от лоши очи

Смята се, че злите очи носят лош късмет и нещастие в живота на всеки, към когото са насочени. Злото око е негативен поглед, който някой ви отправя от завист или неприязън към вашия напредък или пробив. Има обаче нещо, което можете да направите, като да се предпазите. Причината е, че злите очи се свързват с най-тъмната част на душата на този, който ви гледа негативно. Ето защо трябва да се научите как да се предпазвате от тях.
Носете със себе си листа от градински чай Това е още един мощен начин да се предпазите от злото око. Листата от градински чай са мощен защитен елемент. Освен лечебните си ползи от това растение, то носи силата да ви предпазва от негативна енергия и да привлича късмет в живота ви. Освен това листата от градински чай са били използвани в древни времена за защитни ритуали. Ето защо, като просто поставите листа от градински чай в джоба или чантата си, вие създавате атмосфера около себе си, която е благоприятна само за късмет. Смята се, че миризмата на градинския чай ще се разтрие върху вас, като по този начин ще създаде аура на защита. С това няма да бъдете засегнати от негативния поглед на хората около вас.
Окото на Назар.
Някога вярвали, че синеоките хора имат лош поглед, с който могат да урочасват и всички бягали от тях. Именно по тази причина един от най-тачените амулети по света е с формата на синьо око.
Наричат го Окото на Назар или „назар бонджук“, а милиони по света вярват, че това малко синьо стъкълце е натоварено с огромна мощ да предпазва от лошотия и зли очи.Въпреки, че е наследство от Османската империя, талисманът се свързва с всевиждащото око на египетския Бог Хор. Легендата гласи, че когато той отворил очите си, над света се разляла светлина. Заради това се смята, че освен да пропъжда злите сили и отрицателната енергия, окото има и способността да привлича добро.
Окото на Хор .
Древен египетски символ, който носи защита и изцеление на всеки, който го носи. Този символичен медальон може да ви предпази от негативния поглед на завистливите хора. Затова трябва да го носите на врата си като висулка. Смята се, че силата на окото на Хор плаши злите духове и им пречи да ви навредят. Освен това неутрализира всяка негативна енергия, идваща към вас.
Ритуални бани.
Ритуалните бани са специални и са насочени към определена цел. Има ритуална баня за любов, защита, пари и късмет. Следователно това е ефективен метод за премахване на злото око от тялото ви. Всичко, което трябва да направите, е да поставите ръцете си върху водата, да изкажете намеренията си във водата и да правите положителни утвърждения, докато се къпете. Вземете защитната ритуална баня в полунощ. Ритуалната баня ще отмие всяка негативна енергия от тялото ви.
Actualno.com

Публикувана на
26 Септември 2022 година