Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Зодии, които най-често са наранявани

Тези зодии са с добри сърца. Те са мили, нежни, грижовни, раними, състрадателни и винаги за готови да помогнат на прителите и близките си. За съжаление, това кара другите да се възползват от тях и затова те често са наранявани. Вижте кои са те, според "Your Tango".
Рак
Най-чувствителните знаци в зодиака. Те се раздават много, обожават да дават любов и да я получават. Дали от семейство, дали от приятели, дали от партньор - те живеят за обичта и много бързо се привързват. Грижат се за околните, романтици са, постоянно проверяват как сте. Но рядко хората успяват да им отвърнат със същото и да се раздават чак толкова много за тях. Когато не получат същите любов, грижа, внимание, Раците се разстройват и са наранени. Чувстват се използвани.
Скорпион
Скорпионите заравят емоциите дълбоко в себе си и не ги показват. Изглеждат студени и дистанцирани, но всъщност са много раними и сърцето им е добро. Уязвими и чувствителни са. Не обичат да са отхвърляни и предавани, затова са потайни, мистериозни, не показват емоции. Преживяват много тежко разделите и предателствата. Забелязват най-малките детайли, имат интуиция и усещат кога хората се възползват от доброто им сърце и чистата им обич. После са много наранени, пише teenproblem.bg
Близнаци
Те също са сред чувствителните зодии, но го прикриват, защото са веселяци и са център на внимание сред приятелите. Те са общителни, забавни, приключенци, разсмиват ви. Но когато останат сами, разбират, че са крехки и раними, често се натъжават. Опитват да са корави, но дори да не го показват, често са наранявани от партньорите си. Държат на връзката и копнеят за любов и внимание. Страдат, но само когато са сами. Не искат да покажат разбитото сърце и чувствата си. Дори не признават, че са влюбени.
Овен
Тези зодии също могат да са много емоционални и чувствителни. Страстни са, показват чувствата си, ще ви дадат всичко, което могат и имат. Но когато ги предадете, сякаш е настъпил адът. Те стават изключително ядосани и гневни, търсят отмъщение. Може да ви изглеждат зли, но всъщност зад гнева крият това колко са наранени. Тъй като ги боли и са предадени, искат да ви причинят същата болка.
Риби
Изключително крехки и раними зодии. Много са мили, нежни, добри, състрадателни и винаги искат да помогнат. Вярват в доброто, в приказките, в голямата любов. Раздават се е не са егоисти. Ако не получат същата любов, много внимание и грижи, те стават много тъжни и са наранени. А е рядкост някой да дава такива обич и грижи, каквито те. Много лоялни зодии, но също не получават това в замяна. Тогава сърцето им се къса. Разбиете ли им сърцето, те ще са депресирани много време.

Публикувана на
24 Септември 2022 година