Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кои в петък ще им върви като по вода

Видяна: 5100 пъти

Овен
Всичко предприето ще тръгне без проблеми. Ще разреши ситуацията, която ви притеснява. Използвайте различни подходи към целта. Може да постъпите директно или да потърсите заобиколни пътища за уреждане на нещата. Използвайте екипната сила. Ден на реката, която събира силите си от различни потоци. За вечерта си определете среща. Луна и Венера се прегръщат тази вечер.
Телец
Утрото не подсказва, че нещата ще се наредят добре. Започвате с конфликт, но до вечерта поне един проблем ще се уреди, а утре и останалото ще потръгне. Чакат ви два силни дни, в които и любовта и деловите отношения ще се развиват благоприятно за вас. Тази вечер и любовта ще ви огрее. Луна и Венера се целуват в знака на хармоничната ви Дева. Идват ви и чудесни идеи.
Близнаци
Днес на всяка крачка ще се появяват прегради. Но това е денят на реката, която със сигурност ще си намери пътя независимо криволиците, които трябва да направи. Не очаквайте нищо да стане веднага. Нужни са преговори, дипломатична игра с взаимни стъпки и отстъпки. Следете наклона на отношенията и изберете посоката на най-малкото съпротивление.
Рак
Луната навлиза в хармоничната ви Дева и бърза на среща с Венера. Покрай работата ще вървят и удоволствията. Добре е да заминете в командировка. Ще изкарате чудесно, работата и удоволствията ще вървят ръка за ръка. Важното е да не предизвиквате ревност и тормозещи чувства в близките. Днес всичко зациклено ще се отпуши, късметът ви ще се върне, сделките ще потръгнат.
Лъв
Ден на реката от възможности, в която се вливат усилията на близки и приятели. Сега е момента да направите пробив в средата си, да подновите дейност и да разширите производството и работата си в перспективна посока. Нещо, което отдавна е зациклило и попаднало във водовъртежа на времето ще намери своя път и посока и ще потръгне. Действайте, хванете късмета в движение.
Дева
Луната навлиза в Дева и се приближава към Венера. Днес и утре в любовния ви живот ще настъпят положителни обрати. Може да получите предложение и да направите такова. Някой ще срещне половинката си на приятно и релаксиращо място, а друг при професионални контакти. Но каквото и да е днес ще тръгне успешно, ще ви донесе придобивки и ползи. Не изпускайте късмета..
Везни
Дори и да не сте капитана на кораба, дайте пълен напред в дела, дейности и лични отношения. Подхванете важните теми и докато не решите въпроса не се отказвайте и не започвайте нищо друго. Ден на орела. Важна е концентрацията върху точно определена цел, мишена и посока. Който се разфокусира и позволи да го разсейват ще загуби и ще остави късмета и печалбата в ръцете на друг.
Скорпион
Днес и най-зациклената работа или връзка ще се оправи и ще получи благоприятно и желано и за двете страни развитие. Тази вечер и любовта няма да ви изневери, а и личната ви муза може да ви посети. Ще намерите решение на проблемите, ще направите стабилизираща крачка и ще освободите потенциала си за важните дела. Преградите са лесно преодолими, дори и тези в нас самите.
Стрелец
Важното свършете рано. С напредването на деня някой ще ви препречи пътя, ще се намеси в личните ви дела и дейности. Ден на реката, която среща преграда и ще и трябва време да я подкопае или заобиколи. В момента трябва да решите какъв път да изберете, с кого да се съюзите и как да действате, за да решите наболелите проблеми. Ще са ви нужни проверени и доказани съюзници.
Козирог
Сутринта Луната навлиза в хармоничната ви Дева. Денят ще отприщи личната ви инициатива, ще позволи да свършите изостаналата работа и да намерите начин да прекарате добре с близки и любими на сърцето ви хора. Всичко предприето ще тръгне успешно и ще носи ползи. Ще намерите търсените спонсори и приятели, с които да обедините силите си в посока на важен проект.
Водолей
Днес всичко предприето ще тръгне като по вода, особено в посока на любовта и чувствата. Уредете си срещи, не оставайте сами, потърсете доверени приятели и близки и заедно ще решите всеки проблем. Ден на реката, която ще събере сили от няколко извора и потоци и набрала скорост ще стигне морето на големите надежди. Всеки старт ще е успешен, препятствията се преодоляват.
Риби
Денят е синхронен с вашата природа. Символ е пълноводната река. Ще получите подкрепата, която ви и нужна, ще срещате съюзници и съмишленици и ще уредите нещо, което отдавна не ви дава мира и спокойствие. Всичко предприето ще носи отговорности. Намирате се и пред водопада на любовния избор. Някой ще се хвърли в дълбокото с решение за годеж и брак и дано е късметлия.
telegraph.bg

Публикувана на
23 Септември 2022 година