Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Гилотината на лорд Минчев сече безмилостно

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Кали с модно късогледство
Гледай, народе! Кали с плитки като Пипи дългото чорапче. Отива и, ще ви кажа, отива и на Кали да е приказен герой и аз по-скоро ще поставя на тази визия плюс, отколкото кръст. Да, ще се прекръстя за някои естетически хрумвания, но все пак любимката ми е обрана и допустима в модно отношение. Леко ме дразни жълтото около коленете, но по добре жълто там, отколкото около устата. Очилата са отишли твърде далеч, но когато с едната ръка готвиш, с другата телефонираш, то с третата не ти остава нищо друго освен да... прогледнеш. Ако Кали е сготвила патладжан с пармезан, ето ме, тръгвам вдъхновен и гладен да и пригласям. Толкоз.
Тита да пита преди да се... оплита
Тита, вляво, грее като прясна наденица на скара. Това сравнение ми идва заради цвета на горната дреха, дето хем има вероятност да е от много скъпа марка, хем леко по цвят напомня на наденица или кренвирш. Малката салфетка, разпределена като бюстие, ме кара да си обърша пръстите точно там. Косите се спускат като сос барбекю, със сметана изпод шапка, в която съзирам похлупак на тенджера. Сърцето приглася в стил „ох, батко, ох“ , но Тита е приятел и знам как да си го намествам. Имам предвид ритъма на сърцето си. Нещо ми става топло, а то било от дънките, напомнящи ми на два кюнеца. Синкави, но кюнци. В чантата, носеща всички характеристики да бъде докторска, се надявам да няма игли или някаква омайваща анестезия. Сигурно видяхте огромния стол около певицата. Исках да кажа добра дума за него, но бързам. Искам да седна в подобен, заедно с гаджето ми, което ме наглася с думите- Мило, ама и ти с чужда Тита помен правиш.
Любо бойкотира модата с разногледо сако
Събота е, с гаджето гледаме Том и Джери и изведнъж аз решавам да пиша за облеклото на Любо Киров. Помните, че навремето с шега и любов го бях кръстил накратко Любокир и ЛюбоТЕн, но днес съм по-склонен да мисля за него като господин Киров. Ако съм си пийнал и ми се оплете езика, мога и господин КирКоров да го кръстя, още повече заради сакото, което е облякъл на този кадър. Дали пияна шивачка е събирала в последните си сили преди сън парчета плат от пода, или реактивни фенки са накълвали дрехата, остава тайна. Но имаме налице два леви ръкава. Гаджето вика- два десни са. Имаме черна котка, бял панталон. Извинете, май наистина ме хвана тази минерална вода. Имаме всъщност една цветова епилепсия, която макар в лигава монохромия, обърква погледа и ни кара да залитаме. На кого размахва този пръст Любчо и за кого е предназначен този широко отворен чатал, няма кой, кой да ни каже.
Миро - сам юнак на коня
Миро /с белия панталон/, изглежда прави възстановка на Априлското въстание . Този разноцветен кон може разбира се да означава възстановка на гей парад а самият Миро да е пълководец, знам ли. Не мога како Сийке и не съм от тях. Знаем, че рибата се вмирисва откъм главата, затова смятам, че мустаците и прическата на нашия герой са част от естетическото объркване, което ме връхлита от този кадър. Очилата също. Заемайки една трета от главата, главоболът е такъв, че Миро ми „дължи“ един частен концерт. Гаджето вика- тоя Миро каква зодия е . Викам- Риби. Гаджето- а, ти затова казваш, че рибата се вмирисва от главата. Пуснах му Графа, за да види какво е да живееш с един лорд. Белите панталони на певеца се меланжират загадъчното с шарките на коня. Гаджето се опитва да пее „Кон до коня, мила моя майньо льо“, но аз го прекъсвам, за да не се създадат унизителни внушения. Вместо шпори талантливият певец има маратонки, твърде груби дори за един ездач. Сакото в гълъбов цвят ме кара да си шепна в захлас- „Сакото ти гълъбо, сакото ти...“

Публикувана на
06 Август 2022 година