Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Фенки от цял свят ухажват новия топ ерген-пловдивчанин

Дамите от втори сезон на „Ергенът“ ще срещнат голяма конкуренция, която е извън предела на предаването. Новото лице на шоуто – пианистът Евгени Генчев, се радва на голям интерес от жени от цял свят.
Той има над 64 хиляди последователи в Инстаграм, а под публикациите му преобладават комплименти от представителки на нежния пол от цялото земно кълбо.Комплиментите за 33-годишният мъж са както за таланта, така и за визията му.Макар да се представя още като актьор, модел и писател, Евгени се е отдал предимно на музиката.Възпитаник е на Кралската музикална академия в Лондон.Изнасял е концерти на няколко континента, споделял е една сцена със звезди от ранга на Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие и други.Носител е на над 15 национални и международни награди за пиано, включително и на големия приз „Добрин Петков“ за постижения и принос в музиката през 2008 г.От скоро Евгени работи с Лука Шулич, член на международно признатата група 2Cellos, с когото редовно изнася турнета по света. Пианистът е възпитаник на Кралската музикална академия в Лондон. Изнасял е концерти на няколко континента, споделял е една сцена със звезди от ранга на Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие и други.
Виртуозният музикант е чест гост в редица събития и програми на световните телевизионни гиганти, а сред най-впечатляващите му изяви е изпълнението му в шоуто на Хайди Клум – „Следващият топ модел“.От профила му в Инстаграм разбрахме, че е роден на 23 юни.
„Благодаря ви за прекрасните пожелания! Това е морковената торта, направена по поръчка, която е без глутен и без захар. Иска ми се да е и без мазнини… Добре че изгорих малко калории по време на тренировката си днес“ – пише Евгени на 23 юни 2021 г.Преди това, на 8 март, той публикува черно-бяла снимка, направена при изписването му от родилния дом.
„Честит Ден на жената! Посвещавам този пост на милата ми майка. Благодаря ти за всички грижи и безсънни нощи. Благодаря за цялата подкрепа и безусловна любов!“ – пише Евгени Генчев.
Забавна е снимката, с която през февруари 2020 г. Евгени пита „Как отпразнувахте Св. Валентин?“. Тогава той определено не е подозирал колко много червени рози ще трябва да раздаде във втори сезон на най-романтичното риалити "Ергенът".
През юни т.г. Евгени е бил за първи път в Япония. Там той изнася концерти с челиста от световно признатата група 2Cellos – Лука Шулич. Двамата свирят заедно от много време, имали са концерти в много страни по света, а през септември 2021 г. се изявяват и в Пловдив.
От 9 до 15 август той ще участва във фестивала Sweet Struggle Festival в родния му Пловдив. Освен концерт Евгени ще води и мастър класове.
А в YouTube канала му можете да видите много интересни клипове, например видеото към композицията Someone You Loved на Люис Капалди. /телеграф

Публикувана на
06 Август 2022 година