Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои ще бъдат щастливците през август

Ако сте развълнувани за този месец, това не е случайно: август е пълен с интригуващи обрати. Ако сте един от зодиакалните знаци, които ще имат най-добрия август, вие сте в центъра на вниманието, така че се наслаждавайте на това колко вълнуващо е усещането да сте в центъра на цялата суматоха.
Астрологията става все по-разпалена и по-дива и поправя път към един творчески, романтичен и шеметен сезон на Лъва!
Вижте дали сте сред щастливците:
Овен
Трябва да се радвате, Овни, защото имате много неща, които да очаквате с нетърпение този август. Слънцето, което преминава през вашия пети дом на творчеството, романтиката и удоволствията, ще ви помогне да установите по-дълбока връзка с вашето вътрешно дете! Когато сте били деца, не се интересувахте от това дали сте перфектни. Не сте преценявали всяка своя стъпка, а сте си давали свободата да откривате нови неща. А през август ви насърчаваме да посрещнете повече от тази свобода обратно в живота си. Дайте си позволение да не правите всичко по правилата и да се наслаждавате на живота си, защото творчеството процъфтява, когато сте добри към себе си. И помнете - за да постигнете нещо хубаво, трябва да сте готови първо да не ви бива в него.
Лъв
Честит рожден месец! Слънцето - вашата управляваща планета - се завръща и е по-хубаво от всякога. Сезонът на Лъва е специален за всички зодиакални знаци, тъй като представлява най-яркия и смел израз на Слънцето. В астрологията слънцето се свързва с растежа, силата, увереността и изобилието, така че нека неговите лъчи ще ви залеят с радост и целеустременост. Вашето слънчево завръщане има своите предизвикателства, благодарение на опозицията на Слънцето със Сатурн - планетата на ограниченията и отговорността - на 14 август. Имайте предвид, че когато Вселената ви казва "не", тя също така ви насърчава да поемете по различен път. И ако сте готови да повярвате, този път ще ви отведе на място, което е дори по-красиво, отколкото сте планирали.
Дева
Започвате август с повече енергия и интелектуално любопитство. В края на краищата Меркурий - планетата на комуникацията и когнитивните функции - е вашата управляваща планета, а на 4 август той ще се завърне в знака на Дева и ще ви накара да се почувствате заредени с енергия! Умствените ви способности са поразителни, което ви прави един от най-интелигентните знаци в зодиака. И тъй като управляващата ви планета се движи през вашата територия, вие се чувствате по-уверени от всякога. След като сезонът на Девата започне на 22 август, може дори да откриете нови пластове от това, което сте. Да бъдеш Дева означава да бъдеш човек, който задава въпроси, търси по-дълбоко значение и запазва всяко парченце доказателство. В края на краищата имате няколко основателни мнения и този месец ги изтъквате със стил.
Стрелец
Вие, Стрелците, сте авантюристи по душа. Хора, който искат да излязат от зоната си на комфорт и да опознаят света, дори когато ви ужасява. А този месец се чувствате по-смели от обикновено, защото Слънцето се движи през вашия девети дом на експанзията, спонтанността и мъдростта. Време е да опитате различни световни кухни, да посетите място, на което никога не сте били, и да научите за теми, които разширяват въображението ви. Направете така, че този месец да бъде изцяло посветен на придобиването на нови преживявания и създаването на спомени, и няма да съжалявате. Правете снимки, записвайте мислите си и четете за светогледите, които ви интригуват. През следващите дни имате силата да изживеете цял един живот. Какво чакате?

Публикувана на
05 Август 2022 година