Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Каква е кармата на родените през август

Всеки има своя собствена по-висша цел и карма, с която се ражда. Ето каква е кармата на хората, родени през август:
Разрешаване на проблеми от минал живот

Родените през осмия месец на годината вероятно имат някои неизпълнени, но изключително важни задачи, останали от минал живот. Възможно е в минало въплъщение техният живот да е приключил твърде рано, така че те не са успели да създадат семейство, да се реализират целите си или да помогнат на близки. Поради тази причина те изглежда знаят какво искат още от раждането си. Това може да обясни факта, че родените през август бързо се сдобиват с това, от което се нуждаят.
Наставничество
Августовските Лъвове и Деви са родени да водят много други хора. Това е тяхната най-висша цел. Понякога самите те не осъзнават, че са пример за много хора, но това е така. Всички хора, родени през август, са много амбициозни и ярки личности. Другите просто се оказват заразени от техния ентусиазъм и любов към живота.
Осъзнаване на красотата на този свят
В минали животи хората, родени през август, са били доста безчувствени и не са забелязвали красотата на заобикалящите ни гори, морета, океани, полета, планини. Най-висшата цел на тези хора е опознаването на света и неговата невъобразима красота. Тези хора често пътуват и много искат да видят все повече и повече красоти, създадени от Вселената.

Публикувана на
01 Август 2022 година