Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Кои изгарят от любов заради Новолунието

Овен – Новолунието се провежда в сектора на любовта и децата, така че ако сте необвързани, шансовете да започнете нова любовна история са много големи, още повече че Марс, вашият управител, също участва и ви кара да предприемете действия.
Телец – Новолунието в сектора на дома и семейството силно подчертава нуждата ви от любов, да имате до себе си някой, който ви дава емоционална сигурност и стабилност, някой, който изпълнява някои от желанията на душата ви. Това е времето, когато чувствителността се повишава.
Близнаци – Днес може да се случи нещо неочаквано. Бройте до петдесет в себе си, когато вземате важно решение и не действайте импулсивно. Новолунието оказва значителен и забележителен ефект върху интимния, сексуален живот.
Рак – Новолунието се провежда именно във финансовия сектор и може да предложи шансове и възможности да подобрите доходите си. Според дневния ви хороскоп звездите изглеждат на кръстопът в сърдечните дела. Не трябва да бързате с решението, защото много добре знаете: всичко ново е само за три дни.
Лъв – Новолунието във вашия знак днес ви прави необичайно бързи и импулсивни, но в много добър смисъл. Днес ще успеете във всичко. Доверете се на инстинктите си, следвайте пътя, маркиран от интуицията ви.
Дева – Възможно е днес да се ядосате на онези хора, които не искат да си вършат работата, а се опитват да я прехвърлят на вас. Не сте склонни да вършите работата на някой друг. За вас това е период на интроспекция, медитация, оттегляне за анализ.
Везни – Със силата на новолунието в Лъв днес вие слагате край на стар случай и най-накрая отново можете да се съсредоточите върху бъдещето. Сега можете да предприемете големи стъпки към реализирането на вашия план. Тази планетарна позиция показва много щастлив период за вас и в любовта.
Скорпион – Това новолуние в Лъв ще ви накара да решите да слезете в дълбините на вашето същество, да участвате в изучаването на мистериите на живота, да търсите отговори на екзистенциални въпроси, да откривате тайни.
Стрелец – Новолунието в Лъв ви прави наистина горещи, днес усещате, че енергията ви се връща на хиляда процента. Възползвайте се от тази голяма сила, която гори във вас сега, и приложете план, както в личния си живот, така и в работата.
Козирог – Много промени могат да изнервят Козирозите, които се стремят към стабилност. Особено ако позволите на външни сили да ви хванат и повлекат. В тази промяна обаче има много добри неща. Опитайте се да видите възможностите, присъщи на това!
Водолей – Днес има новолуние в знака Лъв, което означава ново, щастливо начало за вас, на много лично ниво. Дава възможност да се социализирате повече, да създадете нови запознанства, нови приятелства. През следващия период можете да реализирате своите мечти, желания и надежди.
Риби – Това е много добро време да отворите очите си чрез духовност и знания на високо ниво. Нови принципи и нова философия могат да пуснат корени в живота ви и имате страхотен шанс да видите света по различен начин, да преживеете откровения.

Публикувана на
30 Юли 2022 година