Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Ретроградният Юпитер преобръща късмета ни

Късметлийският, щедър и процъфтяващ, същността на Юпитер може да ви се стори повече от невероятна – все пак планетата символизира духовната мъдрост и възможностите за израстване. Най-голямата планета в Слънчевата система става ретроградна за около 4 месеца всяка година и ето че дойде време Юпитер да се прояви и през 2022.
Юпитер започва обратното си движение в знака Овен на 28 юли, след това ще премине през Риби на 27 октомври и ще приключи ретроградата си в същия знак на 23 ноември.
Къде се виждате по отношение на развитието си и разрастването на хоризонтите си? Време е да се вгледате навътре и да размишлявате върху пътя си занапред. Ето какво да очаква всяка зодия от ретроградния Юпитер тази година:

Овен
Имате възможността да работите върху всичко от постигането на целите ви до физическата ви идентичност. Ретроградният Юпитер ви окуражава да преразгледате целите и идеалите си. Къде отива наистина всичката ви енергия?
Телец
С планетата на късмета и развитието преминаваща през 12-ия ви дом на изцлението и духа, може да почувствате нуждата да се вгледате в себе си. Докато Юпитер е ретрограден, ще имате възможността да се излекувате и да приключите някои въпроси от лично естество. Не прибързвайте с решенията и действията си.
Близнаци
Предоставят ви се внушителен брой вълнуващи възможности, както и подкрепа в личен и професионален план. Докато Юпитер е ретрограден, космосът ви окуражава да се вгледате в идеалите си, за да разберете своето място в света.
Рак
Развивате се стремглаво в кариерата си и обсебвате светлината на прожекторите, но ретроградният Юпитер ви подтиква да направите крачка назад и да обмислите ходовете си. Успявате ли да разгърнете целия си потенциал?
Лъв
Не всички, които се лутат, за изгубени. Тази мисъл важи с пълна сила за вас, особено след като Юпитер започна обратното си движение в Овен. По време на този транзит космосът ви предизвиква да погледнете голямата картина и да изследвате възможностите извън зоната ви на комфорт.
Дева
Космосът ви благославя с изобилие и финансово възнаграждение. Ретроградният Юпитер, от друга страна, е тук, за да хвърли светлина върху всичко от проблемите ви с доверието до скритите ви страни. Това ще ви спре ли да постигнете успеха, който желаете?
Везни
Вероятно сте се срещнали с някои потенциални перспективи... а някои от вас и с кармични връзки, които са били предназначени да пресекат пътя ви. Ретроградният Юпитер обаче ви моли да насочите целия този оптимизъм и изобилна енергия навътре, за да можете да обмислите и преоцените текущите си ангажименти.
Скорпион
Вероятно се претоварвате с работа, неглижирайки менталното и физическото си здраве. Е, край на това. Ретроградният Юпитер ще бъде период изцяло за преоценка на вашите навици, ежедневни ритуали и грижа за себе си.
Стрелец
Поддържате ли връзка с детето във вас? Юпитер в Овен ви носи вдъхновение и увереност по отношение на вашата идентичност. Ретроградният Юпитер ще продължи да разпръсква светлина върху хората, местата и ситуациите, които ви носят удовлетворение.
Козирог
Въпреки че Юпитер в Овен носи изобилие и разширяване на вашия четвърти дом на емоционални основи, неговото ретроградно пътуване ще постави фокус върху вашите корени и родословно дърво. Кои традиции ще продължите да култивирате и къде вместо това ще изберете да поемете водеща роля?
Водолей
С късметлийския Юпитер блещукащ в Овен, вероятно ще инициирате нови връзки и ще използвате гласа си, за да задоволите любопитството си. Ретроградният Юпитер е тук, за да хвърли светлина върху вашето непосредствено обкръжение. Как се възползвате максимално от предоставените ви ресурси?
Риби
Менталното здраве ви беше приоритет в последно време. Макар този период да е бил малко изолиращ за вас, сега се справяте много по-добре. Ретроградният Юпитер ще озари вътрешния ви свят, така че е време да се отворите към другите и да се насладите на общуването.

Публикувана на
29 Юли 2022 година