Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Хвъргачът на копие проговори за раздялата със Сузанита

Новината за раздялата на Сузанита и Марк Славов упорито продължава да обикаля публичното пространство. И след като бременната певица показа как преживява по-лесно поредното си разочарование, ето, че и бащата на детето, което носи, показа какво точно мисли.
Все още не е ясно какво точно се е случило между двамата, които доскоро демонстрираха силанта си любов в серия от клипчета, фотоси и сторита в социалните мрежи, включително и клипче, което показва какъв пол е бъдещото им дете. Към момента те дори не се следват в мрежата, като са премахнали и всички общи снимки от профилите си.
Марк Славов, който е национален рекордьор по хвърляне на копие, а също и музикален продуцент, досега запазваше мълчание. Скорошното му стори обаче, внася поне частична яснота върху ситуацията. „Когато всичко се обърка, Господ винаги ме води тук да открия себе си и да намеря верния път!“, написа той.
Къде точно се намира той в момента и кой е този плаж, не става ясно, но най-вероятно е във Финландия, където живее и работи в последните години./show.blitz.bg

Публикувана на
26 Юни 2022 година