Новина от категория България
Архив на публикациите

Гаджето на Неделев се превърна в негова медицинска сестра

Гаджето на Тодор Неделев се превърна в медицинска сестра. Красивата Анита Терзийска се грижи за национала след тежката черепно-мозъчна операция, която претърпя в Грузия.
Както е известно, Неделев бе с опасност за живота след като автобусът на националите катастрофира в Грузия. Оттогава насам неговата приятелка е неотлъчно до футболиста и продължава да се грижи за него в България. Двамата не излизат от вкъщи, а Терзийска спазва всички инструкции на лекарите за бързо възстановяване.
Националът и Анита се прибраха у нас със специален медицински самолет, като оттук нататък предстоят още няколко месеца възстановяване. Заради мозъчната травма Неделев не трябва да се подлага на физическо и психическо натоварване, на дразнители като силен шум и светлина. Ровичкането в телефона и гледането на телевизия също му е забранено, писа „България Днес“. Същевременно Неделев отправи послание след инцидента, в което благодари на лекарите и всички, които го подкрепят в тежкия момент. Националът обеща да се завърне на терена по-силен. /хотарена

Публикувана на
25 Юни 2022 година