Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Щерката на Алек Болдуин пак се разголи

26-годишната дъщеря на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър – Айлънд, не се уморява да провокира с външния си вид.За разлика от братовчедка си – Хейли, която вече е част от семейство Бийбър, кариерата на модел на Айлънд не се получи. Въпреки че с такива родители тя може да стане звезда на родния подиум или на филмовата сцена, явно късметът не й се усмихва.
За съжаление Айлънд не е наследила нито чара, нито красотата на майка си, нито пък тези на татко си. Момичето, на чийто живот мнозина биха завидели, се е занемарила и въобще не се грижи за себе си.
Айлънд стана известна именно с нелепите си тоалети, небрежните си визии и снимките, които по-добре да не стават публично достояние.
Този път повод за критики бе снимка, която девойката пусна в социалната мрежа. На кадрите тя е по бански, но това, което се показва отдолу буквално отврати феновете й.
Айлънд е заложила на бански тип завеса, който е много популярен сред звездите в последно време. Долнището обаче е силно изрязано и показва повечко плът. Именно на кадъра се забелязва според потребителите на социалната мрежа, че девойката не е на „ти“ с депилацията.Татуировките на Болдуин също бяха критикувани, особено тази под формата на роза./ jenata.blitz.bg

Публикувана на
23 Юни 2022 година