Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Лили Иванова разкрива тайните на Парцалев

Примата на българската естрада Лили Иванова проговаря за големия ни актьор Георги Парцалев в обогатен вариант на биографичната му книга " Хамлет от град Левски", дело на Георги Тошев.
В изданието намират място е много интервюто на любимия актьор, както и непоказвани негови фотоси. В това издание място намират разказите и на певицата.
"Те са били много близки приятели, след това отношенията им са били променливи, но тя до ден днешен твърди, че за нея това е най-големият български артист. Той е имал огромна връзка публиката, но е бил и много самотен. Самотата прозира и от думите на Лили Иванова за него и това е нещото, което много ги сближава. Тя е усещала и си е давала сметка колко неразбран може да бъде един артист, особено когато е успешен. Тази самота в изкуството, на която са се посветили, ги е сближавало много - Парцалев и Лили Иванова. Истината е, че те остават по някакъв начин свързани, дори и с разминаванията на приятелските отношения през годините", казва Георги Тошев за "Телеграф".

Публикувана на
22 Юни 2022 година