Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои са психически най-нестабиилни зодии

Всички имаме добри и лоши дни. Но когато някой изпитва люлката на на емоционалната нестабилност, тези възходи и падения могат да станат доста екстремни. Това не е нещо, от което трябва да се срамувате, но е важно да го разпознаете, ако това се случи с вас.
Ако сте земен знак (Телец, Дева и Козирог), вие сте най-стабилните сред целия зодиак. Това е така, защото земните елементи са... ами, заземени.
Фиксираните знаци (Телец, Лъв, Скорпион и Водолей) също са склонни да бъдат емоционално стабилни, защото модалността им поддържа нещата такива, каквито са. Това е така, тъй като те поддържат своя курс към своя идеал и често имат правила, които сами си налагат. Най-важно е да погледнете лунния знак в наталната си карта и всички аспекти, които касаят Луната.
Има и такива зодиакални знаци, които лесно се увличат по възходите и паденията в живота. И макар че много хора под тези знаци могат да постигнат емоционална хармония, е възможно да изпитат повече затруднения от останалите.
Вижте дали сте сред тях:
Рак
Раците се управляват от Луната и нейните фази могат да влияят пряко на настроението им. Тъй като тяхната стихия е водата, само едно малко камъче може да предизвика вълни в емоционалното им състояние. Въпреки че постоянно променящите се настроения могат да бъдат неприятни за някои, Раците не правят това нарочно. Те просто са склонни да усещат нещата по-дълбоко от всички останали. Времето, което отделят за себе си, може да им помогне да възвърнат равновесието си. И именно тази тяхна чувствителност ги прави толкова емпатични и грижовни, така че ако бъдат приети, каквито са, е много по-вероятно да придобият емоционална стабилност.
Стрелец
Стрелците не са известни с това, че са емоционално нестабилни в типичния смисъл на думата. Но те могат да бъдат много непостоянни в емоционално отношение. Днес са ентусиазирани и радостни, утре са студени и незаинтересовани. Въпреки че това може да изглежда като емоционална нестабилност, всъщност се дължи само на начина им на мислене и дали са имали възможност да почерпят достатъчно знания, новости и вдъхновение. За това помага и променливата им модалност, която попива външния свят като гъба. Хубавото е, че лошото настроение, гневът и негативните емоции не се задържат у тях дълго. След като първоначалният шок отмине и си върнат рационалността, Стрелците се връщат към забавната си същност.
Везни
Балансът е от съществено значение за Везни, независимо от етапа им на развитие. Някои от представителите на тази зодия са отлични в поддържането на равновесие, но им е необходима много енергия, фокус и практика, за да овладеят това равновесие и същевременно да постигнат напредък. Понякога Везните умишлено предизвикват дисбаланс в живота си, за да постигнат определена цел. Понякога го правят дори несъзнателно. Когато това се случи, то може да разстрои емоционалното им състояние и в такива моменти са изключително хаотични. Но тъй като те винаги се стремят да поддържат живота си напълно хармоничен, ще направят всичко възможно да положат еднакво количество усилия във всичкo - от кариерата до взаимоотношенията.
Скорпион
Скорпионът е фиксиран знак, което обикновено го прави емоционално стабилен. И повечето представители на зодията или под лунния знак, наистина са такива. Но има една уловка: ако Скорпионът изпусне нишката и изгуби контрол, се превръща в бедствие, което поразява всичко и всички около него, най-вече самият себе си. Това може да се прояви като видим гняв, но и като хладно отмъщение. Но все пак природата на Скорпион е такава, той е Фениксът: понякога се налага да удари дъното, за да може напук да се прероди на повърхността по-силен от всякога.
Риби
Подобно на останалите водни знаци, Рибите също са склонни да изпитват крайни емоции. Това е така, защото те имат дълбока интуиция и са чувствителни към средата и настроенията на хората около тях. Хубавото е, че повечето Риби знаят как да канализират емоциите си в нещо креативно като изкуство или музика. Но ако нямат подходящ отдушник, могат дори да станат токсични или разрушителни, особено към себе си. Важно е за Риби да остане максимално близо до земята и да не успокоява емоциите си с алкохол и субстанции, тък като при тях това само влошава балансът им. Една.бг

Публикувана на
22 Юни 2022 година