Новина от категория България
Архив на публикациите

Бащата на премиера разкри тежко болен ли е Слави

След близо една година абсолютно отсъствие и живот в отшелничество Слави Трифонов се появи в медийното пространство, за да оттегли министрите си от управляващата коалиция. Във видеобръщението, с което Дълия извести, че напуска коалиционното правителство, както и в последвалото негово интервю за Дарик радио, което се излъчваше на живо в социалните мрежи и по телевизията на Трифонов миналата неделя, той шокира със смущаващ външен вид.

Отслабналият с над 30 килограма бивш шоумен бе облечен в траурни черни дрехи, а личната му професионална гримьорка го подготвяла в продължение на 40 минути преди двата живи ефира, за да бъдатзаличени следите от заболяването му – хлътнали бузи, дълбоки сенки под очите, червени петна по цялото лице и прочее, с които за пръв път зрителите го видяха по време на предизборната кампания на партията му през 2021 г., но отново онлайн, а не на живо.
Въпреки тежкия макиаж Слави изглеждаше пребледнял и безжизнен. Малко след обръщението му бащата на премиера Кирил Петков – Петко Петков, намекна в публикация в своя личен фейсбук профил, че Трифонов е зле в здравословен план. „Защо са му на Слави трийсетте сребърника в неговото състояние? Помогнете логически“, написа таткото на министър-председателя, намеквайки, че лидерът на ИТН е едва ли не неизлечимо болен. В коментарите под публикация Петков-старши стигна дори още по-далеч в твърденията си, грозно иронизирайки личността на Трифонов, сякаш е много тежко болен. „Ще си поръча да му построят пирамида, по-голяма от Хеопсовата“, написа Петко Петков.
Спекулациите около здравословното състояние на Слави битуват в обществото от десетилетие. В последната година обаче учиндолецът съвсем се скри от медийното пространство и никой не го е виждал на живо освен вероятно придворния му Тошко Йорданов и отбрани сценаристи. Преди седмици Дългия обяви, че е сложил и официално край на телевизионната си кариера. Една от версиите, поддържана от различни медицински специалисти, е, че Трифонов страда от множествена склероза. Самият той досега не е говорил открито за диагнозата си. Факт е обаче, че от близо 2 години не води собственото си предаване в телевизията си, не се появява никъде, живее като ВИП пещерняк в строго охранявания си палат в „Бояна“, контактува единствено с най-близките хора от екипа си и дори няма да участва в националното турне на „Ку-Ку бенд“, което предстои през лятото.
ретро

Публикувана на
21 Юни 2022 година