Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Завърнал се от Германия гурбетчия загина на пътя точно там, където преди години умря баща му

Единият от загиналите днес в тежката катастрофа в Пловдивско се казва Георги Дойков, разказаха местни хора. Мъжът е на 41 години. Той и семейството му са единствените калайджии в село Черноземен.
Били много работливи, чисти и възпитани. Само майката живеела в къщата в Черноземен, всички останали били гурбетчии в чужбина. Преди около 5-6 месеца Георги Дойков се върнал от Германия и се захванал с животновъдство.
Днес преди обед съселяниаса разговаряли с него и са го насочили откъде да си купи бали със слама за животните. Георги бил разделен със съпругата си имали две или три деца.
Най зловещото е, че преди около 4-5 години бащата на Георги е загинал по същия начин, при катастрофа на същото място. Човекът изпращал гости на гарата в селото, а на връщане, докато карал колелото си, бил ударен от лека кола и загинал на място.
Мерцедесът с врачанска регистрация, движещ се с бясна скорост по главния път път Карлово-Пловдив, ударил отзад и странично буса на Георги, който паднал в канавката, а колата се ударила в паркиран автомобил и ограда.Загинал е и пътник в мерцедеса на 70 години. В болница са водачът на колата и един пътник , като единият от двамата е с опасност за живота. блиц

Публикувана на
21 Юни 2022 година