Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как да привлечем повече пари

Вярвате ли, че можете да допринесете за благоденствието си с помощта на малки ритуали в ежедневието. От цвета на портфейла до декора на дома, вижте някои ритуали, с които ще привлечете парите.
Не ходете с празни джобове
Никога не ходете с празни джобове. Добре е винаги да имате поне по една монета в панталона или връхната дреха, както и в чантата си. Ако монетата е намерена, или има специално значение в живота ви, т.е. е късмет, има още по-голяма сила.
Повтаряйте си специална мантра
Смята се, че повтарянето на определени фрази помага за тяхното изпълнение. Така например можете да си съставите мантра за финансово благополучие, да си я казвате наум или на глас поне веднъж дневно. Може да е нещо като просто като "Привличат пари и финансово благополучие" или друго подобно - каквото ви дойде наум. Важно е всеки ден да е едно и също и винаги да сте спокойни и позитивно настроени, когато го изричате.
Зелена чиния и силата на Луната
Поставете малка зелена чиния в коридора, може да е близо до входната врата, но не и затворена в гардероб. Всеки ден в нея пускайте монети. Започнете да изпълявате ритуала в деня след Новолуние. Когато чинията се напълни, вземете монетите и ги похарчете.
Сложете люспа от шаран в портфейла си
Ако у дома приготвяте шаран за Никулден, не забравяйте да отделите люспите от него. Изсушете ги и поставете една или няколко (нечетен брой) в портфейла си. Люспите от шаран привличат парите. Дръжте ги до следващия Никулден. Старите изхвърлете по възможност в река и ги заменете с нови.

Купете си червено портмоне
За да се радвате на благоденствие, избирайте разумно цвета на портмонето. Червеното е цвят, с който да привлечете парите. Също така, ако подарявате портфейл някому, винаги слагайте монета вътре. Не подарявайте празно портмоне.

Жаби в декора на дома
Ако се чудите какво да подарите на някого, вземете му фигурка на жаба. Освен че е цветна и забавна, се смята, че привлича парите. Дръжте в дома си, в коридора или дневната, поне една жабешка фигура.
Не дръжте непотребни вещи у дома
Ненужните вещи блокират енергията и пречат на финансовото ви благополучие. Не дръжте нищо ненужно у дома, в колата или в офиса. Същото важи дори за дамската ви чанта и портфейла. Правете чистка на всеки няколко месеца, за да сте сигурни, че енергията не е блокирана от непотребни неща.
Не дръжте нищо счупено
Понякога се казва, че да счупиш нещо е на късмет. Или че счупеното носи щастие. Не и според фъншуй. Ако искате да привлечете парите, не дръжте нищо счупено около себе си.

Публикувана на
19 Юни 2022 година