Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Днес е Пълнолуние, какво ще ни се случи

На 14 юни Луната продължава транзита си през огнения знак Стрелец. Енергията и емоциите ни са в своя максимум – в 14:52 часа българско време е Пълнолуние на 23 – 24 градуса в знака Стрелец.
Ако Новолунията са време на ново начало, то Пълнолунията са време на довършване и приключване на започнатото. И тъй като Луната е в Стрелец, управляван от планетата Юпитер, то следващите две седмици са подходящо време за приключване на обучителен курс, завършване на образование, разрешаване на юридически въпрос или приключване на съдебен спор, финализиране подготовката на бъдеща почивка и пътуване, довършване на книга и нейното издаване, финални рекламни дейности по важен проект и други търговски или интелектуални дейности, активирани от оста Близнаци – Стрелец.
Това Пълнолуние образува хармоничен аспект със Сатурн във Водолей, но и дисхармоничен с Нептун в Риби.
Знаците Близнаци и Стрелец са позиционирани по оста 3-9 домове (Овен е първият знак) и акцентират важни теми, които ще бъдат засегнати през следващите две седмици, свързани с образованието, комуникациите, транспорта, пътищата, законите, договорните отношения (вътрешно-политически и външни – дипломатически, търговски и т.н.). И тъй като Юпитер в Овен управлява Пълнолунието в Стрелец, може да се очакват борби за власт и влияние, смелост, дързост, прибързани действия, бурни страсти в обществото. Но все пак той вече е задействал хармоничен аспект с преминалия днес в знака Близнаци Меркурий.
Има много добри шансове за постигане на добри резултати в преговори и дипломатически отношения, както и в сферата на науката и техниката. Интересен е съвпадът на Марс с астероида Хирон (раненият лечител) на 16 градуса в знака Овен. В личен план тай дава възможност за изцеление и подкрепя онези, които съзнателно изследват причините за своята душевна или физическа болка и осъзнато работят за своето лечение, израстване и благополучие.
Може да се отрази и неблагоприятно в здравословен аспект при някои хора – остри възпалителни процеси, травми в областта на главата, инциденти, неприятности с властта, нараняване с остри / режещи предмети или с огнестрелно оръжие, изгаряния и други. Най-внимателни трябва да бъдат родените между 4 и 6 април, както и всеки друг, който има друга рождена планета или Асцендент на 15-16 градуса в Овен. В световен план може да има пожар, експлозия или друг по-сериозен инцидент с доста ранени хора, нов вид инфекция (да не дава Бог).
А в положителен план може да се очакват открития и нововъведения в сферата на медицината (хирургията), нови методи за лечение на мозъчни заболявания и други.
Хармоничният аспект на Пълнолунието със Сатурн във Водолей дава възможност за разрешаването на енергийни въпроси, благосъстоянието на възрастното поколение, различни структурни въпроси в управлението на страната. В личен план денят, а и следващите две седмици са по-благоприятни и на успехи могат да разчитат родените предимно през трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей.
Ще се радвате на благоприятно развитие в работата / бизнеса, получаване на ценна подкрепа от висшестоящи лица или от близък роднина, повишение на работното място или придобиване на по-голям авторитет в обществото, други семейни придобивки. Много зависи и в кои домове попадат двете светила от Пълнолунието във всеки личен хороскоп, а това е строго индивидуално в зависимост от часа и населеното място на раждане. Но при всички случаи Пълнолунието ще окаже доста положително влияние по важни за вас въпроси.
Пълнолунието е и в дисхармоничен аспект с Нептун в Риби. Неговото влияние както за самия ден, така и през следващите две седмици ще се отрази по-неблагоприятно при родените през трета декада и с Асцендент в знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Нептун може да създаде напрежение в отношенията ви с някого и да изпитате разочарование от нечие поведение или задкулисни действия. Предпазвайте се от интриги по ваш адрес, тайни заговори и задкулисни игри, предателство, измама, кражба, инфекции и интоксикации. В световен план са възможни наводнения, инциденти във вода, проблем с доставките на горива и лекарства, етнически / религиозни конфликти, проблеми с мигрантите и не на последно място – бурни скандали и разпространение на фалшива информация в обществото.лупа

Публикувана на
14 Юни 2022 година