Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Къде заживя Алла Пугачова след бягството й от Русия

Веднага след началото на "специалната военна операция" за защита на Донбас много известни личности напуснаха Русия. Сред тях бяха Алла Пугачова и Максим Галкин.
Екипът на местна медия се свърза със звездното семейство. Примата обясни, че двамата са само на почивка в Израел, и обеща, че ще се върнат в Русия през септември.
Пугачева и Галкин живеят в Израел във вила за 6 милиона долара Те са в елитно имение, което се намира в т. нар. "Израелска Рубльовка". Цената на вилата, която снимачният екип успя да заснеме от коптер, е със стойност от не по-малко от 6 милиона долара.
Галкин нарече "слепи коне" тези, които подкрепят специалната военна операция за защита на Донбас, а Пугачова по никакъв начин не коментира ситуацията.
Луксозната вила, в която двамата са отседнали, принадлежи на брата на Максим Галкин, бизнесмен, който си сътрудничи с руската отбранителна индустрия. И най-вероятно имението току-що е закупено със средства от доставката на оборудване на правоприлагащите органи.
Оказва се, че по един или друг начин, но звездното семейство се храни и от доходи от договори с военни структури. Но по някаква причина принципният и миролюбив Максим Галкин изобщо не се смущава.
С перфектния си външен вид Пугачова показва, че живее комфортно. Тя дължи това донякъде на дълги разходки.
„А какво друго да прави една възрастна жена“, отговаря тя на въпрос как поддържа фигурата си.блиц

Публикувана на
22 Май 2022 година