Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Шофьор-баща превърна опел в ковчег, затри жена си, дъщеря си и нейния приятел

33-годишната жена, която загина вчера в адското меле край град Баня, е дъщеря на двете по-възрастни жертви. Майката е била на 55 години, а бащата, който е шофирал Опела-ковчег на 62 години.
Загиналото семейство е от софийското село Мирково. Младият 34-годишен мъж, който също загуби живота си, е бил приятел на дъщерята. Той е от Пирдоп.
Вероятно семейството е отивало или е било на гости на роднините на момчето, когато се е случила катастрофата.
Най-вероятната причина за трагедията е предизвикана от лекия автомобил „Опел“, чийто водач по наша информация е шофирал изключително бързо. Имало е тройно изпреварване, при което „Опел“-ът се е забил в дърво и последствията са фатални.
Катастрофата е между „Опел“, „Дачия“ и „Фолксваген“. Участниците от мелето в другите два автомобила са от Карлово, при тях от двете коли няма пострадали. Алкохолните проби на водачите на „Дачия“-та и „Фолксваген“-а са отрицателни.
В катастрофата са участвали още 2 коли, но според разследващи те по никакъв начин не са се блъснали в първата кола. Шофьориге им обяснили, че се опитали да избегнат сблъсъка и са кривнали от пътя. Те са с леки охлузвания, без сериозни наранявания. /блиц

Публикувана на
22 Май 2022 година