Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Мими Иванова отрече Астор да е голямата й любов

Мими Иванова не присъства на опелото на Астор, който напусна този свят преди няколко дни. Това бе огромна изненада за хората от гилдията, които знаеха, че популярната певица и култовият илюзионист са били много близки в младостта си. Между двамата е имало любовен роман, преминал след "последната страница" в дългогодишно семейно приятелство.
"Да, с Астор бяхме заедно в определен период, но той не е голямата ми любов. Голямата ми любов е съпругът ми Развигор", призна пред "България Днес" изпълнителката на "15 лалета". Естрадната звезда подчерта, че великият маг е останал до последно един от най-близките им хора. Пред "България Днес" тя разкри от какво си е отишъл Астор.
"Последните три години той боледуваше от рак. Криеха обаче от него, за да не го плашат", разкри известната изпълнителка. Тя разпръсна съмненията за някакъв скрит конфликт между нея и Астор, заради който е отсъствала от траурната церемония. Причината се оказа банална: летен грипен вирус, който не пощадил и нея.
"Гласът ми е спаднал, имам температура. Лощото е, че заразих и Развигор. Той е вече в добро състояние, но все пак заради заболяването си не бива да се излага на вируси", сподели Мими Иванова.
Топ илюзионистът на България обаче не е криел, че девойката от Хисаря е била любовта на живота му. Двамата се срещат, когато Мими е само на 19, а вече е една от звездите в "Цирк на сцена", в която е поканен да участва и той. Астор успява да победи десетките ухажори от продукцията и три години двамата с младата певица са неразделни. По негово настояване тя се качва на музикалната сцена. Той настоява, че тя има талант и трябва да го развие.
По това време и двамата са в началото на кариерата си и приемат всеки ангажимент. Разделите помежду им стават все по-чести, докато не се стига до точка на любовната история. Не е тайна, че тъкмо Астор запознава Мими с Развигор Попов.

Публикувана на
22 Май 2022 година