Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Лорд Минчев пак ги подкара

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Черно, по-черно, Поли, Кончита...
Добро утро, Тъга е мотото, което се прокрадва с тази снимка. Вляво- умението да не бъдеш мъж, вдясно, умението да не ми направиш впечатление. Поли Генова не постига необходимото в моите очи, за да и ръкопляскам, поривите ми са ... да я напляскам, докато не намери добрия стил за себе си. Кончита Вурст, ако е тя, де, е облечена в остатъци от пазарска мрежа в която е пуснат ефект от 5G мрежата. Виждате- последиците са непоправими. Не разбирам логиката на черното, когато е избрано от жена, почти момиче. Една дреха може да е ПОЛИвалентна и не така скучна, не така като взета от миманса на някоя историческа продукция. От друга страна, вероятно за да е ПОЛИтически коректна с черното спрямо Кончита, това е оправдано, но не съсем. Кончита може да точи соПОЛИ по женствеността на българката, но центровката и бие далеч в модно отношение.
Прави ли се Галин на Денис Родман?
Тъкмо си помислих, че Галинчо ме е разприятелил в Инстаграм и ето че гаджето ми е намерил тази снимка. По- късно ще му дърпам ушите откъде я има, но той твърди, че не е от Grindr . Майтап, бе Уили. Нали и ти читателю мислиш, че обувките на певеца са точно като тези на Малина? Аз поне така виждам. Бялата част на панталона първоначално взех за пола и си казах- ето, Галин се е идентифицирал модно. То пък не било пола, а участък от пъстър спортен панталон. Под бялото следва неравномерно сечение на синьо и зелено а отдолу пъстри чорапки направо ти скриват топката. Или топките, кой както иска да ме разбира. Вишневата шапка Галинчо може да подари на Рафи а дънковата риза – виж, може и на мен. Гаджето вика- тоя се прави на Денис Родман. Май е прав.
Рачков, Рафи, Геро- телевизионните абитуриенти!
Този Рафи, да го поканиш на Рафи направо. Нагласен, изтупан, истински вокалист на ресторант, в който празнуват абитуриенти. Вишнево червения костюм не би изглеждал така нелепо, ако не беше бялата риза. Именно тя превръща облеченото в униформа на оберкелнер или най- вече на музикант. Също и на келнер в Рафи, но Рафи не е такова момче. Рафи-нираното момче си е направил прическата на Наско Ментата, в което няма нищо лошо. Ако Рафи направи и подобен на Шушана хит, двамата ще са квит. Геро извисява с гордост без предразсъдъци модна снага над всички, без да е взел предвид някои обстоятелства. Едното е, че снимката ще стигне до мен и второ- че ще ни покаже как би изглеждала Рила планина в костюм. Жилетката... А Рачков...
Малина "плаче" за Златната Малинка
Скоро беше Малина в тази класация, ето че отново ни дава повод за разбор. Този път с розов панталон, стичащ се като разтопен сладолед над обувките - също повод за присъствието и тук. Обувките, макар и скрити, издават модни претенции отпреди време, може пък снимката да е отдавнашна. Бюстието напомня войските при Вардар и едва удържа съдържанието. Оранжево небето, оранжево бюстието, както се казва. Малина напълно заслужава международната награда за най- лошо облечени звезди Златната малинка. Още основания за това намирам в чантата и ризата, извикващи сравнения с болнична стая и медицинска сестра. Прическата е самотен воин, изложен на метеорологични условия и вероятно на пушечна стрелба.

Публикувана на
22 Май 2022 година