Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Роналдо и Джорджина търсят утеха след смъртта на сина им

Изглежда Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес търсят всякакви начини да преодолеят тежката загуба, която преживяха преди няколко седмици. Тогава, малко след раждането, двойката загуби сина си - едното от бебетата близнаци.
Ето защо Кристиано и Джорджина са решили да потърсят утеха един в друг, отдавайки се на романтични пътешествия. Двамата споделиха кадър в социалните мрежи, на който позират плътно един до друг, на фона на красивата природа и лъчите на яркото слънце. По всичко изглежда, че пътешестват с луксозна яхта - и явно това наистина е един добър начин да намерят, макар и временна, утеха.
От публикацията не става ясно дали футболистът и съпругата му са сами и дали някое от четирите им деца не ги придружава. Защото към снимката липсва какъвто и да е текст - вместо такъв са поставени няколко красноречиви емотикони във формата на сърце.
Роналдо и Родригес продължават да мълчат за причините, довели до смъртта на едното от новородените им деца. Възможно е и никога да не проговорят по въпроса. /лупа

Публикувана на
13 Май 2022 година