Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

На кои ретроградният Меркурий ще повлияе положително

Едно от нещата, които изключително много плаши зодиите, е ретроградният Меркурий. Когато тази планета е ретроградна, това обикновено води до обърквания и поредица от грешки. В резултат на всичко това не е изключено плановете ви да започнат да се провалят.

Ретроградният Меркурий започна на 10 май и ще приключи на 3 юни. Възможно е след това да ви се наложи да обърнете поглед назад и да осъзнаете, че много от задачите ви или не са свършени както трябва, или не са започнати дори. Напълно възможно е да преобърне изцяло живота ви, но цялото това преживяване продължава 3 седмици и след това всичко отново си идва на мястото.
Тези 3 зодии се обвързват ужасно трудно и се чувстват по-добре сами Има зодии, които може и да останат незасегнати от влиянието на ретроградния Меркурий. Ето кои са те: Овен
Ретроградата може и да не повлияе кой знае колко на Овена, но все пак не е изключено представителите на зодията да изпаднат в неловки и неудобни за тях ситуации. Желателно е да мислите, преди да говорите. Не казвайте неща, за които след това може и да съжалявате.
Рак
През тези 3 седмици Ракът може да се чувства по-мечтателно, отколкото преди това. Не е изключено да се отключи желание за възобновяване на стари приятелства. Кои са 3-те най-недостъпни дами според зодиака
Везни
Много е важно Везните да следват вътрешния си глас, без значение къде ще ги отведе той. Те трябва да мислят първо за себе си и след това за останалите.
Козирог
За тази зодия е от ключова необходимост да се отърве от всичко онова, което вече не й носи щастие в живота. Дори Козирогът да има усещането, че е загубил творческата си искра, трябва да помни, че много скоро ще я намери отново и всичко ще се подреди идеално в живота му.
/Actualno.com

Публикувана на
13 Май 2022 година