Архив на публикациите

Къде 5400 служители получиха по $5000 бонус

Радостни възгласи са огласили коктейла за награждаване на служителите в "Космополитън ъв Лас Вегас" (Cosmopolitan of Las Vegas), когато главният изпълнителен директор е обявил, че всички 5400 служители, които работят там, ще получат бонус от 5000 долара, предаде Асошиейтед прес.

Невероятно е, каза Едгар Ривс, който работи от девет години като готвач в столовата за служителите в комплекса, след серия от поздрави "Дай пет" и прегръдки с танцуващи колеги в "Челси тиътър" (Chelsea Theater) в "Лас Вегас стрип" (Las Vegas Strip). Това е голяма изненада, твърди той.
55-годишният имигрант от Салвадор и американски гражданин заяви, че ще остави на жена си да реши как да изхарчи парите.
Може би половината от служителите са присъствали на обедното събитие в средата на седмицата, когато ръководни лица от "Блекстоун риъл истейт Америкас" (Blackstone Real Estate) и "Космополитън", включително президента и главен изпълнителен директор Бил Макбийт, са ги поздравили за това, че са поддържали "млада и продуктивна марка", работейки по време на пандемията.
"Вие сте тези, които всеки ден правите разликата, когато почиствате стаите, приготвяте храната, раздавате карти, сервирате питиета или обслужвате клиентите на рецепцията", каза главният шеф на персонала в "Космополитън" Даниел Еспино.
Макбийт отбеляза, че комплексът е дарил над 9 милиона долара на благотворителни организации през последните седем години и е наградил двама служители с ваканционни пътувания до Сан Диего и Хавай.
Представители на компанията казаха, че обявените бонуси за всички служител на компанията ще струват на комплекса над 27 милиона долара.
"Блекстоун", базираната в Ню Йорк инвестиционна компания, притежава имот с две кули и приблизително 3000 стаи. Тя планира да завърши през идните седмици продажбата на недвижимата собственост за 1,6 милиарда долара на гиганта на казината "ЕМ Джи Ем ризортс интернешънъл" (MGM Resorts International).
"Космополитън" е разположен между два други имота на "Ем Джи Ем" - Беладжо и комплекса "Сити сентър" (City Center). /дарикнюз

Публикувана на
13 Май 2022 година