Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Най-видната снаха на Катуница на първа разходка с щерката

Преди по-малко от месец фолк певицата Джена стана майка за втори път, но сега в семейството й проплака момиченце. Най-видната снаха на село Катуница се възползва от топлите дни и изведе малката Цветея на първа разходка.
"След голямото вълнение покрай раждането и прибирането ни в къщи с Цветея вече сме на първата разходка", написа тя и се похвали с ултрамодерна детска количка, с която кръстосват улици и паркове.
Прави впечатление, че изглежда зашеметяващо добре и за 20 дни след раждането е успяла да си върне предишната форма. "Боже, как е възможно да изглеждаш толкова добре след скорошно раждане. Завиждам", пишат й под снимките други родилки.
Джена дари Атанас Стоев - младши с втори наследник. Те имат5-годишно момче, което носи името на своя дядо и баща, ръководителя на оркестър „Канарите“.. Гордите родители се надявали този път съдбата да ги дари с момиче и молитвите им бяха чути.
В момента Джена се е отдала на майчинство, а феновете й вече чакат с нетърпение нов проект и срещите с тяхната любимка, които тя планира да възобнови през лятото./show.blitz.bg

Публикувана на
12 Май 2022 година