Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Два концерта за 4-годишната Вили

Два благотворителни концерта събират средства за лечението на 4-годишната Виолета, която е с мозъчен тумор. Терапията на момиченцето е скъпа и е непосилна за родителите й.
Семейството на Виолета живее в Гърция, където детето е оперирано и лекувано до момента, но лекарите там на дават големи шансове. Родителите й не се отказват да търсят възможности за ефективна терапия и не след дълго идва и щастлива новина от истанбулска болница - медиците дават надежда за живот на хлапето. Сумата за лечението в Турция обаче е непосилна за родителите на 4-годишната Виолета – 51 500 долара.
Затова те набират средства, като поредната такава инициатива е „Благотворителни концерти в подкрепа на Вили“. Изпълнителите, които подкрепят каузата на семейството на момиченцето, са Иван Иванов - финалист в "Гласът на България", Ричард Мантарлиев - финалист в "Гласът на България", Дженифър Цанков - "Jenny Jo" - финалист в "Гласът на България"
Първият от двата концерта ще се състои в парк „Бунарджика“ на 19 януари /сряда/ от 17 часа, а вторият на 20 януари /четвъртък/ в парк "2019" кв. Тракия /до Лидъл/.
Създадена е и фейсбук група в подкрепа на Вили (ЗАЕДНО за ВИЛИ! СПЕШНА КАМПАНИЯ!). В нея се организира базар, в който са се включили както хора, даряващи своите лични вещи, така и много творци от групата “Хендмейд България” с невероятните си изделия.

Открита е дарителска сметка:
BG37UNCR70001524706999
Титуляр: Виолета Светлинова Джамбазова
PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/zavioleta
svetlin.jambazov@abv.bg
Група за набиране на средства:
https://www.facebook.com/groups/1064563684305259/?ref=share

Публикувана на
16 Януари 2022 година