Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Разкриха кои жени са нетърпими

Оказва се, че според учените има 5 женски имена, които правят притежателките им нетърпими, а характерът им много тежък.
Виктория
Името говори само за себе си. Тези хора се стремят да са първи във всичко, с което се заемат. Тези дами са много прями и линията между истината и грубостта понякога просто липсва. Тези жени не са срамежливи и се случва да не зачитат чувствата на другите. Те са страхотни манипулаторки и понякога могат да направят интрига. Виктория може да гледа на конфликтите, дори и семейните, като на театрална постановка.
Кристина
Тези дами са твърде емоционални и смятат себе си за много по-интелигентни от другите. Ето защо често се опитват да налагат мнението си по всеки въпрос и това често води до конфликти. Склонна е да се държи арогантно с всички, които смята, че превъзхожда, без значение кой точно стои пред нея.
Александра
Жените, които носят това име, имат мъжествена енергия. Те обичат да се състезават и да печелят. Често са склонни да се включат в "битка" и чак след това да се замислят дали въобще има смисъл да го правят. Те са способни да прехвърлят вината за своите грешки на други хора. Често им е трудно да съхранят отношенията си с мъжете, защото са много лицемерни.Поведението им с околните често зависи главно от настроението им.
Ина
Това са жени с горещ нрав. Те са нетърпеливи, а тези им черти се проявяват още в ранна детска възраст. Дамите с името Ина имат силно развито чувство за справедливост. Често се впускат в защита на "несправедливо обвинени", което пък провокира конфликти. Ина е добър организатор и оратор и лесно може да се превърне в любимка на шефовете, ако не беше жаждата й за внимание от всички и нарцисизма.
Светлана
Тези дами се нуждаят от непрестанно внимание още от детството си. Склонни са да помнят дълго време дори дребни обиди. Във всяка връзка заемат атакуваща позиция и нападат половинката си дори за най-дребните и маловажни неща.

Публикувана на
16 Януари 2022 година