Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише тази неделя

Видяна: 15189 пъти

Овен
Днес и утре Луна, Слънце, Венера и Плутон са в пречупващи аспекти спрямо Овена. Някой ще ви постави ултиматуми, а и вие ще се опитвате да доминирате в среда, в която до момента сте били редови член. До обед може да се постигне компромис в любовта и чувствата, но след това няма да има прошка за лековерните и отстъпчивите. Предстоящото пълнолуние ще изисква отстъпки.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Съвпадът на Слънцето с Плутон в знака на хармоничния ви Козирог ви зарежда с огромна енергия и възраждащ потенциал за действие. Проведете важни срещи, съберете съмишленици, призовете за съдействие хората, които и друг път са се включвали в личните ви инициативи. В този ден за вас ще изиграе роля пръстът на съдбата, който ще ви посочи точните хора. Идва предложение за брак.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
В този ден емоционалните отношения може да зациклят. Луна, Венера и Плутон са в опозиция. Но, ако оставите емоциите и чувствата настрана и насочите действията си към деловите задачи ще постигнете много. Денят е благоприятен за работа в екип, за обсъждане на колективни задачи и споразумения. Осъществете разговори с партньори и спонсори от чужбина. Тръбачът-съдба свири сбор.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес може да се наложи да направите болезнен избор. Не водете разговори с роднини по имотни и наследствени въпроси. Ще ви се оказва въздействие в една болезнена за вас посока. Слънце и Плутон са в точен съвпад и в опозиция на Рака. Един допълнително поет ангажимент би се отразил негативно на семейните ви и лични връзки. Съобразете се с желанията и нуждите на близките.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Денят е особено благоприятен за екипна работа. Съберете семейния съвет, проведете важни срещи с хората, с които имате работа за вършене и проблеми за уреждане. Не се опитвайте всичко да решавате сами или да налагате мнението си над околните. Авторитарното поведение ще е губещо и ще разедини групата, семейството или отбора. Опитайте да разберете другата гледна точка.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден за активно търсене на нови връзки и партньорства в интересуващата ви област. Опитайте да влезете в нова среда или група по интереси. Включете се в екипни обучаващи или състезателни програми и може да намерите хората, които ви допълват и които търсите отдавна. Не оставайте в изолация, време е да работите с личното си хоби и да развиете скритите си таланти.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Родените около 1 октомври ще имат проблеми в любовта и личните връзки. Луна и Венера са в пречупващ аспект със Слънцето ви. Бъдете особено внимателни. Не е време за изневери, може да ви спретнат компромат и да загубите ценна връзка и приятелство. За родените в края на зодията проблемите ще са повече в имотен план. Не е време да се преговаря по наследствени делби.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Слънцето е в точен съвпад с Плутон. Един от най-успешните ви и творчески дни за месеца. Може да ви приемат в нова среда и да извоювате мястото си в нова група по интереси. Препоръчват се занимания с личното хоби. В момента сбъдвате една мечта и привличате симпатизанти. Всичко предприето ще е успешно и в бъдеще ще ви донесе постъпления и слава. Бъдете максимално активни.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Ден на призив. Препоръчва се работа в екип и създаване на нови връзки. Приемете нови членове в групата, в която се изявявате или ръководите. Явете се на конкурси, кандидатствайте за престижни позиции. Предприетото днес ще ви донесе успех и придобивки до два дни. Препоръчва се по-голямо физическо натоварване. Подновете тренировки и делови участия, започнете нещо ново.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Луната от Рак е в опозиция на Венера от Козирог. Днес третият е излишен, но трудно ще бъде елиминиран. Научавате болезнени истини, разбирате за изневери и изневерявате, а това ще носи непредвидени разходи и проблеми. Ще ви изнудват и поставят ултиматуми. Ако вече сте заели една позиция, не се отказвайте от нея. Печелят тези, които останат верни на чувства и обещания.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Ден на призив. Уредете си срещи и разговори с хората, които чувствате близки и които могат да ви бъдат полезни в бъдещите действия и избори. Сега е момента да се сформират нови групи по интереси и да се влиза в подходящата творческа и работна среда. Търсете или сформирайте своя екип. Уговорките от този ден помагат за развитието на бизнеса ви и за успеха на колективните ви дела.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес Луната от Рак сключва брилянтен аспект с Юпитер от Риби. Лесно ще постигнете синхрон в отношенията у дома. Ще решите какво да купите или продадете. Може да се уреди имотен спор. Сега е момента да свикате семейния съвет и да вземете устройващото всички членове решение. Старайте се във всеки момент да контролирате развитието на нещата и по отношение на страничните връзки.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве\ монитор

Публикувана на
16 Януари 2022 година