header

Собствено Търсене

Сряда, 14 Ноември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


мишена

Днес минималните температури ще бъдат от нула до 5 градуса. през деня вятърът временно ще се ориентира от запад-северозапад и дневните температури в северозападните райони и западната част на Горнотракийската низина ще се повишат.

В крайните североизточни райони максималните стойности ще бъдат от 8 до 10, 11 градуса, а в западната част на Дунавската равнина до около 18, 19 градуса, пише Dir.bg. В четвъртък и петък вятърът на запад ще отслабне, а в източните райони ще се ориентира от север и ще бъде умерен, на места временно силен. Там ще нахлува по-студен въздух и температурите в четвъртък ще бъдат от 9 до 14 градуса, а в петък - от 3 градуса на места по високите части на Североизточна България до около 10, 11 в крайните северозападни и югозападни райони. В събота над североизточните райони ще бъде облачно и студено, с максимални температури от 1-2 до 4 градуса. По високите части на предбалкана и Лудогорието ще прехвърча слаб сняг, а в югоизточните райони - слаб дъжд. В останалата част на страната облачността ще бъде променлива, а температурите - от 5 до 9, 10 градуса. В неделя сутрин ще бъде студено, с минимални температури от около минус 4, минус 5 по високите полета на запад до 1-3 градуса над нулата. През деня облачността ще намалява до слънчево време, освен в крайните южни райони, но температурите ще бъдат ниски, от 4 до 9 градуса. Ще духа слаб, до умерен вятър от североизток, в източните райони - от...

от улицата
Как се отразява раздялата на тялото ви?


Повечето хора асоциират раздялата с емоционална болка и стрес. Тези неща обаче се отразяват и на тялото ви. Вижте как:

Мускулна болка: Мускулите ви може да се подуят заради повишаващото се главоболие и болки във врата. Може да ви е по-трудно и да изкачвате стълби. Изследване на университета в Тексас твърди, че разведените хора са с 23 % по-малко мобилни. При тях мускулните спазми са по-често явление.
Болка в гърдите: Емоционалната болка, често преминава и във физическа и може да изпитвате затруднено дишане и болки в гърдите.
Наркотична зависимост: Учените са доказали, че при раздяла, мозъкът изпитва усещане на силна зависимост, както наркоманът при абстиненция от любимия му наркотик.
Подпухнали очи: Разбира се, те се дължат и на безсънните нощи, в които сте си...

балончета
Какво ви очаква през идващата седмица - 27 октомври - 2 ноември


Овен 21 март – 20 април
В събота внимавайте с кого се обвързвате и за какво, за да не страдате в бъдеще и да не ангажирате неприятно децата с проблемите си.Неблагоприятен ден за сключване на брак и за приемане на каквито и да било оферти. В неделя лесно ще прекрачите препятствията и ще постигнете целта си. Всеки проведен разговор ще носи ползи и защити. Вечерта си поръчайте сън-прогноза. 29-и е може би един от най-добрите дни за уреждане на фирмени отношения и регистрации на патенти в тази година. Проблемите ще са повече за родените в първата декада, особено ако действат с посредници и подставени лица, които ще се облагодетелстват от парите и възможностите им. Не упълномощавайте непроверени хора да вършат делата важни за семейството ви. На 30-и всичко...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info