header

Собствено Търсене

Понеделник, 18 Февруари 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


мишена

Сексапилни снимки на благоевградската общинска съветничка Злата Ризова, постнати от нея самата на профила й като общодостъпни, провокираха за пореден път Фейсбук пространството.
„Снимките не са интимни, и аз съм човек като всички останали и поствам на профила си като всички останали. И аз ходя да плувам като другите“, коментира Злата Ризова. Тя разкри, че през уикенда била на релакс в Сандански, откъдето са и снимките, пише "Струма". „Знам как да съм лицемерна, мога да ходя с яка до брадичката или забулена дори, но не искам! Такава съм – провокативна, открита и искрена, и не карам никого да ме харесва!“, откровена е общинската съветничка. Приятелите й във Фейсбук са 4997, само за няколко часа 1100 от тях бяха реагирали на снимките, а 146 ги бяха коментирали, като едва 6 от постовете бяха на дами. Интересно е, че всички коментари са позитивни, много са подкрепящи бъдещата политическа кариера на съветничката с декларации на увереност, че тя и партийната й формация ще са първа политическа сила в бъдещия Общински съвет наесен за сметка на съветниците от ГЕРБ. „Хората рядко си позволяват да постват на стената ми негативни коментари, а когато го правят, аз реагирам остро“, призна Злата Ризова. Тя декларира категоричното си намерение да се кандидатира отново за общински съветник в местния парламент на Благоевград, като засега запази в тайна политическата...

от улицата
Характерът ви издава какви са били предишните ви любовници


Вашата личност разкрива много неща за живота ви. Но знаехте ли, че тя издава и какви са били предишните ви любовници? Вижте сами:

Тази, която угажда на всички
Тези жени обикновено имат доста доминиращи партньори, които все изискват и изискват от тях. Това постепенно ги прави толкова услужливи и готови на всичко, само и само за да задоволят потребностите на другите.
Вечно съмняващата се
Повечето от тези жени са станали толкова мнителни заради предишни партньори, които са им изневерявали или са ги лъгали по друг начин. Оттам те започват да имат проблеми с доверието, което пренасят и в следващите си връзки.
Дивата
Вероятно тя е не само момичето на татко, но и е била нечия „принцеса“. Тези жени обикновено се обграждат с мъже тип „лакеи“, които...

балончета
След раздяла: 6 знака, че сте готови да обичате


Повечето хора вярват, че могат да забравят по-лесно любимия човек, ако започнат нова връзка. Но това решение може да бъде нож с две остриета за психиката им. Според психолози, трябва да мине определено време след раздялата, за да започнат отначало с някой друг.

Времето наистина лекува. Не бързайте, нито си давайте определени срокове, за които непременно да си намерите ново гадже. Любовта ще ви сполети сама.
Ето няколко основни знака, по които да познаете, че сте готови да обичате отново:
1. Миналото не предизвиква отрицателни емоции
Ако вече не изпитвате страх, напрежение и тъга, когато срещнете бившия/бившата, значи отрицателната емоция от раздялата вече ви е напуснала. Когато говорите с благодарност за отминалите дни и спомените не...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info