header

Собствено Търсене

Неделя, 27 Май 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


мишена

Ученик припадна по време на матурата по български и литература в понеделник след като бил пребит няколко дни по-рано. 18-годишният младеж бил нападнат и бит в Градския парк в Разград в навечерието на матурите и на абитуриентския си бал. Инцидентът е станал малко преди полунощ на 18 май.

Момчето било прието в болница, но е настояло пред лекарите да го освободят, за да се яви на държавните си изпити, тъй като имал намерение да кандидатства в университет.
Така, въпреки здравословното си състояние, момчето се явило на матурата по български език и литература в понеделник.
Към края на държавния изпит обаче зрелостникът припаднал и отново бил откаран в болницата. За това разказа директорът на училище ПГПЧЕ "Екзарх Йосиф" Пейчо Георгиев, цитиран от "Дарик".
Той поздрави младежа за куража и желанието да продължи образованието си, но изрази тревога от увеличаващата се агресия сред младите хора. Директорът разказа, че наскоро и друг възпитаник на Езиковата пострадал при побой.
Нападателите на младежа са все още...

от улицата
Ако уискито не може да ти излекува някоя болест, значи нямаш никакъв шанс


Ирландия е дива и красива страна, в която дори най-популярните приказки за лепрекони и злато са изпълнени с простичък и непретенциозен хумор. Нейният прекрасен народ не се измъчва с мрачни въпроси за смисъла на живота, просто защото знае как да живее. Честно, без тревоги и най-вече – като се забавлява.

Предлагаме ви 18 поговорки, предавани от поколение на поколение. Всички те са пропити с чувство за хумор, любов и мъдрост.
Веселият смях и добрият сън ще излекуват всяка болест.
…..
Съществуват три вида мъже, които не разбират жените – младите, старите и тези на средна възраст.
…..
Женската хубост не може да накара водата в казана да заври. Но без нея той няма да се напълни.
…..
Да умреш не е толкова ужасно. Да не живееш е по-ужасно.
…..
Отвори широко очите...

балончета
Какво ни очаква през новата седмица-26 май – 1 юни


Овен 21 март – 20 април
26-и е ден с висок енергиен потенциал и още по-високи очаквания. Родените около 1 април ще имат по-тежки моменти поради противопоставяне между старото и младото. Може да се решите на рискови действия и пътувания. Вечерта навлизаме в деня на сърцето. Добре е в неделя да се ориентирате към дарителски и спонсорски инициативи. Така сами ще станете обект на благотворителност и още в понеделник работата ви ще потръгне. 28-и е денят на колелото, на желанието да се обвържеш с качествени хора, да продължиш в екип, да си максимално защитен срещу бурите на промените. Чудесно е на 29-и да влезете в нова среда и да започнете нова работа. Тенденцията е всички да се съберем под знамената на личната си активност, да изберем това, към което изпитваме...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info