header

Собствено Търсене

Понеделник, 25 Септември 2017    - КОНТАКТИ -    


мишена

Марая Кери от известно време има сериозни проблеми с все по-големия излишък от килограми, но изглежда този факт е забелязан от всички други, но само не и от нея самата, пише TMZ.

Колкото повече се увеличават тлъстините й, толкова по-разголена е започнала да се появява певицата на обществени места.
Вчера тя бе заснета в Лос Анджелис, заедно с приятеля си Браян Танака. Късата й поличка по никакъв начин не отиваше на това, което щедро се разкриваше под нея.
Роклята й, която показваше изобилие от целулит и от други части на тялото й, изглеждаше сякаш всеки момент ще се пръсне.
Наместо това никак не се смути от снимките на папараците, а щедро раздаваше усмивки, докато едва ходеше, подпряна на Браян, защото очевидно срещаше проблеми и с високите си...

от улицата
Помнете, че когато не получавате това, което искате, понякога е голям късмет


14-ят Далай Лама (религиозно име: Тензин Гяцо, съкратено от Джетсун Джамфел Нгаванг Лобсанг Йеше Тензин Гяцо) e духовен водач, почитан от будистите в Тибет, Монголия, Калмикия, Бурятия, Тува и други будистки региони.

Роден е на 6 юли 1935 г. в малкото селце Такцер в Североизточен Тибет и е получил името Лхамо Дхондруб. През 1909 г. Далай Лама XIII посещава селцето Такцер и остава силно впечатлен от красотата на природата и изказва желание да се върне отново там някога. През 1937 г. след смъртта на Далай Лама XIII Тубтен Гяцо в селото пристига група лами, които търсят неговото превъплъщение. След съответен изпит двегодишният Ламо Дондруп е признат за въплъщение на своя предшественик.
Той е духовен водач не само на будистите в Тибет, Монголия, Тува и др., но е възприеман като велик гуру от...

балончета
Какво ни предричат звездите за седмицата - 23-29 септември


Овен 21 март – 20 април
Навлизаме в седмицата на звездните опозиции. Оновният закон на херметическото знание гласи, че каквото е горе, това е и долу. В небесата силите са настроени опозиционно, а това няма как да не се отрази и на нашето човешко ниво. Очертават се остри сблъсъци на интереси и позиции в работата, в политиката и семейните отношения. Може би най-непритяно и вредно ще ви се отрази опозицията между Уран от вашия знак и Юпитер от Везни на 28 септември. Уран се свързва с нестандартните и неочаквани изблици и на насторения насочващи към действия, за които законът в лицето на Юпитер ще ви санкционира. Старайте се в настоящия период да не губите присъствие на духа. В събота не се препоръчват колективни изяви и инициативи. Може да ви зарибят за участие...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info