header

Собствено Търсене

Понеделник, 24 Септември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


мишена

Всяка зодия трябва да се пребори с вътрешните си демони, за да се чувства по-щастлива и да ѝ се случват по-хубави неща. Ето какво спира зодиите да са успешни и весели.
Овен
Прекалено са състезателни и имат непрестанна нужда да са най-добрите. Трябва винаги да са на върха. Това да не са най-добрите в нещо, ги смазва и пречупва. Дори заради такива неща се отказват от желанията и плановете си. Трябва да знаят, че печалбата, наградите, победите не са всичко. Успехът често идва от провалите, а и в тъмни времена се разбира кой наистина държи на теб и те обича.
Телец
Дори да опитват да са позитивни, винаги се съмняват в другите и в успеха. Очакват най-лошото - и от хората, и от ситуациите около тях. В миналото са се опарили и от този момент нататък винаги мислят най-лошото. Не си позволяват и да са много чувствителни, което саботира връзките им. Ще ви предават, но винаги ще има и такива, които ще ви подкрепят и ценят.
Близнаци
Прекалено много им пука какво мислят другите. Суеверни са, боят се от мнението на другите и винаги мислят какво ще кажат околните. Това им пречи да са автентични, да са себе си, да се покажат каквито са. И прекалено много обмислят действията си, притесняват се как да постъпят. Никой не ги познава истински, това им пречи.
Рак
Желанието им да контролират всичко ги спира да са успешни и щастливи. Изтощително е да имат контрол над всяка ситуация, да опитат да измислят хубав завършек на всичко. Опитват да контролират и другите около тях и искат всеки да мисли като тях, да вижда нещата по същия начин, а това няма как да стане. Това им пречи да се наслаждават на живота, винаги мислят за бъдещето и поучават другите.
...

от улицата
Как се отразява раздялата на тялото ви?


Повечето хора асоциират раздялата с емоционална болка и стрес. Тези неща обаче се отразяват и на тялото ви. Вижте как:

Мускулна болка: Мускулите ви може да се подуят заради повишаващото се главоболие и болки във врата. Може да ви е по-трудно и да изкачвате стълби. Изследване на университета в Тексас твърди, че разведените хора са с 23 % по-малко мобилни. При тях мускулните спазми са по-често явление.
Болка в гърдите: Емоционалната болка, често преминава и във физическа и може да изпитвате затруднено дишане и болки в гърдите.
Наркотична зависимост: Учените са доказали, че при раздяла, мозъкът изпитва усещане на силна зависимост, както наркоманът при абстиненция от любимия му наркотик.
Подпухнали очи: Разбира се, те се дължат и на безсънните нощи, в които сте си...

балончета
Какво ви очаква през тази седмица - 15-21 септември


Овен 21 март - 20 април
До обед в съботния ден осъществете срещи с близки и партньори от чужбина. Ще се събудите с някакво усещане какво трябва бързо да приключите. Направете го. От обед до неделя на обед властват провокационни сили. Бъдете много внимателни в изказа. От една невинна забележка и изпусната информация може да пламнат свещенни войни и семейни скандали. Каквото кажете нека да е на място и да не провокира околните. До 17-и на обед уредете пътувания и командировки. Постарайте се да стопите дистанциите, да се извините за допуснати грешки и нарушения. Това е момент за прошка на всички нива. 18-и ще е опасен, и рисков ден. Очертават се конфликти, тежки инциденти и провокации. Спазвайте инструкциите за работа с опасни вещества. Някъде ще пламнат огньове,...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info