header

Собствено Търсене

Четвъртък, 27 Юли 2017    - КОНТАКТИ -    


Българските новини

Нека изчакаме съда, има хора, които са задържани, после освобождавани. В случая със задържаната Анелия Велева, щях да я объркам с Валерия Велева....Анелия Велева, която е председател на структурата в Костинброд...НФСБ има над 1000 структури в страната, никой не е застрахован, че някой няма да извърши нарушение.
Няма нищо да стане, ако изчакаме съда. Когато се установи нарушение, се взимат веднага мерки и мисля, че това е един добър пример в политиката. Не беше такъв случаят с някои други представители на ДПС, които са подсъдими, но ДПС нищо не направи. Има такива случаи и с БСП. Но ето нашата реакция. Ще изчакаме сега съдът да определи дали ще бъде освободена, посочи той. И отсече: „Категорично заявявам, до момента, като кажа нещо, се старая да го довърша!”.
„Да бяха писали, че искам един-два хотела, а аз цял курорт, това е една кампания срещу мен, която се разраства.”, реагира за публикуваните твърдения, че иска да сложи ръка върху Слънчев бряг. Допълни: „Върви кампания по окепазяване и окалване.”.
„Главата ми е побеляла от блъскане в стена.”, обясни Валери Симеонов на въпрос ще продължи ли да се бори срещу произвола по морето.
„Поисках схема на плажовете, на по-знакови плажове, от Министерството на туризма. Днес изтече срокът, но не ми...

26-годишен рецидивист с 14 осъдителни присъди нападна с нож полицай в Дупница. Стефан Митев, известен в ромското гето като Тайсъна, озверял, след като видял полицейския екип, дошъл да го търси в ромския квартал "Горна махала", съобщава в. "Телеграф".

По това време униформените отишли в дома на Стефан за изясняване на съпричастността му към извършени кражби. Още при излизането от дома си Тайсъна, който получил прякора си заради множество побоища и дебелото си криминално досие, носил със себе си нож с 20-сантиметрово острие.
Изведнъж започнал да го размахва пред един друг от служителите на РУ-Дупница. Директно нападнал едно от ченгетата. За да се защити, той е прострелял нападателя в крака със служебното си оръжие", коментира говорителят на ОДМВР-Кюстендил Катя Табачка.
Няма опасност за живота на Стефан Митев. Веднага му е оказана медицинска помощ и е настанен в болница. Полицейският служител по чудо се е разминал само с уплаха от случилото се.
"Този човек можеше да го заколя като пиле, без да му мигне окото. Какво трябваше да направи полицаят. Да седи и да чака ли", коментираха негови колеги. Най-вероятно, след като Тайсъна се възстанови, той отново ще попадне в затвора, прогнозират...

Репортер
Гръм уби млад рибар на язовир „Искър”

Гръм уби вчера млад мъж в язовир ”Искър”. Инцидентът станал около 15 ч., пише в. ”Телеграф”. Новината е потвърдена от МВР. 29-годишният Ивайло Емилов отишъл с приятел да лови риба, но завалял силен дъжд, извила се буря и започнали да падат гръмотевици. Една от тях се оказала фатална за младия мъж от Костинброд.
Ивайло и 58-годишният Спас Миленков отишли...

Сакскобурготски с джобен часовник от президента

80-годишният юбилей на Симеон Сакскобургготски събра знатни особи от целия свят и официални гости от България в двореца ”Врана” в София. Президентът Радев подари от свое, от името на вицепремиера Илияна Йотова и съпругата си старинен швейцарски джобен часовник от края на 19-ти век с лика на Фердинанд - дядото на Симеон II.
Наследникът на единствената...

БСП си връща собствеността на „Бузлуджа”

Лидерът на БСП Корнелия Нинова изпрати писмо до премиера Бойко Борисов, в което се посочва, че с РМС № 731/30.09.2011 г. на БСП се прехвърля безвъзмездно правото на собственост върху Дом-паметник комплекс връх „Бузлуджа”.
В писмото се казва, че БСП изразява готовност процедурата по безвъзмездното прехвърляне на собствеността на имота да бъде финализирана...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info