header

Собствено Търсене

Четвъртък, 23 Ноември 2017    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


интимно
Архив

Ако смяташ да вярваш на всичко, което чуваш, сигурно си на мнение, че мъжете мислят за секс 25 часа на ден! Но на практика, ако партньорът ти разкрие копнежите, които има в сексуално отношение, винаги е малко по-трудно, отколкото изглежда. Тук са 11 от най-често срещаните желания на мъжете в леглото.
1. Той харесва, когато поемаш отговорност.
Покажи му движенията, които използваш, за да достигнеш до оргазъм, когато си сама и го пусни във фантазиите си. Трябва да поемеш контрол над ситуацията, той ще хареса идеята за частния урок, който му представяш. Честно казано просто инвестираш в бъдещите си оргазми!
2. Той харесва, когато си директна.
Запази двусмислието за по-късно и не се страхувай да поискаш това, което наистина ти харесва. Ако се притесняваш да не го обидиш, съсредоточи се върху позитивите. Замени "Това, което правиш не ми харесва" с "Хареса ми много това, което направи преди малко". Положителното насурчаване винаги прави чудеса.
3. Той харесва визуалния контакт.
За мъжете това, което виждат е почти толкова важно, колкото това, което усещат, така че не забравяй да поддържаш контакт с очи.
4. Той иска да се чувстваш уверена в това, което ти харесва в леглото.
Да разкриеш това, което ти харесва, дори когато се притесняваш, е най-добрия начин да заздравите връзката помежду си. Не се срамувай, че той може да помисли за странна нуждата ти от вибратор. Жените често се страхуват да не развалят представата за "добра приятелка", но на мъжете всъщност искат да си възможно най-открита за желанията си.
5. Той харесва спонтанността.
Лесно е да попаднете в коловоз, така че не пренебрегвайте спонтанността в отношенията си, за да поддържате нещата свежи. Може да поискаш да направиш нещо неочаквано като нова поза или нетрадиционно място, не мисли много, а действай! "Приятелката ми и аз бяхме на пазар, когато тя предложи да влезем да...

Ако партньорът ви отказва близост, това не означава, че не ви желае. Вероятно по това време на денонощието либидото на мъжа си е взело почивка. Ето как изглежда разписанието на сексуалните приливи на двата пола в течение на деня.
Сутрин нищо не върви

В шест часа сутринта активността на мъжкия хормон тестостерон надвишава обичайната си доза с 20 процента, а малко по-късно - около 8-9 ч., е наполовина. Точно затова повечето господа са активно настроени за секс, ако току-що са се събудили, особено пък, ако са сънували нещо еротично. Желанието до известна степен се притъпява към 11 ч., а към обяд започва да се възстановява. Но повечето дами още не са на линия в тези часове на сексуална бодрост. Чак към 13 ч. половите им хормони - естрогените, започват да се отделят в кръвта в голямо количество.
Двойно попадение в целта
Сексуалните биоритми на мъжете и жените съвпадат в средата на деня, между 13 и 16 ч. Представителите на силния пол се намират под властта на своите утринни желания. Към 16 ч. либидото им достига най-високата си точка. В същото време чувствеността не прощава и на дамите.
Вечерно нежелание
Във вечерните часове - от 19 до 22 ч., господата са настроени за интимни отношения, но пък при нежните създания хормоните бездействат. Жената има нужда от почивка, дори и да е прекарала целия ден по козметични процедури.
Противоречива нощ
Към 22 ч. в организма на представителките на нежния пол се случва мощен прилив на естрогени. Те са готови за страст и дори нямат нужда от прелюдия. За мъжа обаче това е прекалено късно и той би искал просто да подремне. Именно това е причината повечето силни създания да заспиват веднага след бурен секс по това време, предава...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info