header

Собствено Търсене

Неделя, 23 Юли 2017    - КОНТАКТИ -    


интимно
Архив

Мислиш, че си загубила кода към неговата чувствителност? Твоята половинка непрекъснато си сменя настроенията и това много е започнало да ти тежи. В зависимост от това какъв тип секс иска той в момента, може да разчетеш неговия характер и желания!
Животински секс

Особените знаци за настроението му: Току що е победил приятелите си на мач или е сключил важна сделка. Това означава, че той е готов да се слеете в екстаз похотливо навсякъде, където има равна повърхност. Какво е причината? Просто инстинктите на алфа-мъжкаря взимат връх.
Когато той е победил в спортна игра, даже когато гледа когато любимия му отбор да побеждава или когато го повишават в работата – нивото на тестостерона се повишава.
Той може да иска секс игри преди закуска. Както е известно нивото на тестостерона сутрин е високо и болшинството мъже се събуждат в „пълна бойна готовност“. Най- високите точки на възбуда често са в промеждутъка между разсъмване и 10 сутринта.
Как да го използваш: Когато той връхлети в стаята, зачервен от победата, подразни го, бавно сваляйки една дреха след друга пред погледа му, но извън обсега му. Ще му хареса да бъде ловец? Нека половува още малко.
После му позволи да те получи като награда. Инсценирай секс в примитивна, дива поза, която да събуди животинските му инстинкти. Например, той да те опре на стената, а твоите крака да обвият кръста му. Подсили това със стонове като лъвица, шепни му колко е добър и колко искаш да го прави още и още.
Супер чувствен секс
Специалните знаци за настроението му : Не само жените искат понякога бавна и лирична интимност. Всъщност, мъжете не рядко се оплакват, че жените малко ги докосват по време на секс, а това е прекрасен способ да се съхрани емоционалната връзка в отношенията. Фокусът е в това да се намали темпото именно тогава, когато на твоя партньор му се прииска романтичен секс.
Удивително е, но...

Всяка жена има забележки към фигурата си. Малцина са онези, които се харесват напълно и с гордост показват тялото си пред половинките си, дори на дневна светлина. Съмнението в женствеността може да е убийствено за сексуалната изява. А най-големият символ на женствеността са гърдите.
Ето защо на помощ идват и женските трикове за прикриване на поводите за съмнение в женствеността. Кои са най-подходящите секс пози за жени с малък бюст, които помагат за повече самоувереност?
Винаги е по-лесно, когато прикрием проблема. Сутиенът и изобщо секси бельото винаги идва на помощ на жената. Пък и партньорът ви би се възбудил повече като ви гледа с любимото му секси дантелено бельо. Дори можете да го включите в плана си като го подтикнете да ви подари онова, което му харесва, за да го носите специално за него. Дори няма да му хрумне истинската ви цел. Така ще се чувствате по-уверена и без задръжки ще можете да изпълнявате поза каубойка, при която гърдите ви са най-открити.
Плъзгайте се по него
Друга модификация на позата, в която вие сте отгоре, е плъзгането по мъжката плът. Притиснете се силно до неговото тяло, докато сте отгоре. Наведете се до лицето му, за да изгуби той изгледа си към гърдите ви. Тази позиция на тялото няма да ви попречи да се движите свободно, както и партньорът ви, дори да е малко по-притиснат от гърдите ви.
С гръб към него, а той притиска гърдите ви

Много хитър начин да прикриете онова, което не искате да излиза на централен план е просто да се обърнете с гръб. Партньорът ви ще проникне във вас или в кучешка поза, или поза лъжички. Дайте му знак колко обичате да мачкат гърдите ви. Неговите ръце ще ги прикрият, ако това ви притеснява. Но дори да не го направи, гърдите ви пак няма да са на показ пред очите му и няма от какво да се притеснявате.
Поза „маймуна“
Представете си как маймуните докосват...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info