header

Собствено Търсене

Неделя, 27 Май 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


интимно
Архив

Макар според някои сексът да е надценен, милиони прекарват часове наред всеки ден в интернет, търсейки начин да подобрят сексуалния си живот и ровейки за съвети как да се превърнат в перфектния сексуален партньор. В случай, че вие сте един от тях, вижте какви качества трябва да притежавате, за да бъдете предпочитани отново и отново от срещуположния пол в леглото:


1. Хигиена
И двата пола ценят високо хигиената на сексуалния си партньор. И тя не се свежда само до парфюм и чисти дрехи. Ароматът на тялото, устата и интимните части трябва да е вдъхновяващ, а не отблъскващ. Чистите нокти и зъби също правят впечатление.
2. Фен на оралните ласки и то не само да ги получава
Знаете какво ви носи удоволствие, така че със сигурност бихте искали и той/тя да няма нужда от допълнителна подкана да изследва с език тялото ви, особено на юг от пъпа. Това не е задължително да се случва всеки път, но желанието и липсата на гнусливост са доста възбуждащи.
3. Приключенски дух
Монотонният секс може да убие всяка връзка. Ето защо сексуалният партньор трябва да е готов за изненади и експерименти, така че тръпката никога да не угасва.
4. Секси тяло
Да не се лъжем – хората избират с очите си! За да бъде привлечен/а от вас и вие от него/нея, трябва да сте се погрижили за визията си. След като дрехите паднат, гримът не е от значение, а формите на тялото.
5. Страстна натура
Никой не иска да си ляга с „дърво“! Жената/мъжът трябва да демонстрира желание и то се вижда най-вече в похотливия поглед и палавите ръце. Сексът е удоволствие и никой не трябва да се чувства „принуден“ да го прави.

Когато намерите време да поразсъждавате за сексуалния ви живот, винаги има лека нотка на незадоволеност и желание по някакъв начин да го разнообразите. Изчели сте всичко за позите от Кама Сутра още в началото на половия си живот, а акробатиката в леглото не е за всеки.
Двойките, които са от години заедно, започват да мислят в посока на секс играчки, BDSM практики и ролеви игри. Но има и по-естествени начини сексът отново да бъде страстен и запомнящ се, твърди руската сексоложка Валерия Агинская.
Контакт без проникване
В действителност това е секс, но без проникване. Идеалната поза за мъжа е мисионерската, като половите органи само се докосват. Жената достига до оргазъм преди проникването след стимулацията на клитора. Тази практика е подходяща за мъже, дори когато не са в пълна ерекция, възбудата се покачва през целия процес.
Целувката
Не подценявайте силата на една хубава целувка. Преди да стигнете до същността на секса спрете проникването. Вгледайте се в очите на партньора, синхронизирайте дори дъха си с него. И започнете целувки по устните – дълги и страстни. Докато издържите на възбудата.
Флорентински изтезания
Не е известно защо техниката носи това име, според някои идва от Борджиите. При нея жената доминира и е възседнала мъжа. Оголва напълно главата на пениса и го задържа в това положение. След което започва триещи движения, които на пръв поглед изглеждат болезнени. Но нищо подобно, всичко е приятно и вълнуващо, смята сексоложката.
Техниката на деветката
На всички е ясно, че когато човек е зает с интелектуална дейност по време на секс, например броене, се забавя неговия оргазъм. При „Техниката на деветката“ е активен повече мъжът, за жената остава да се отпусне и удоволствието. Методът е прост – Мъжът прави седем малки прониквания (до нивото на главата на пениса), плюс две дълбоки....

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info