header

Собствено Търсене

Четвъртък, 25 Април 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


феномени
Архив

Да бъдеш най-откачен не значи че си луд. Напротив ти си уникален. Често да си откачен значи да не се интересуваш от мнението на хората, да следваш собствения си път и без страх да отстояваш онова, в което вярваш. Има изключително странни хора. Зодията играе голямо значение за това.
Месецът, в който си роден, определя много точно степента ти на откаченост и не признаването на общоприетите правила.
Вижте три от най-откачените зодии.
Скорпион
Представителите на зодия Скорпион са странни хора. Определено не са подходящи партньори за всеки. Идеалният партньор за тях е човек със железни нерви, който трудно може да бъде изумен. Не мислете, че познавайки го добре няма да ви изненада с нещо. Тези пък, които се запознават те първа с тях остават озадачени от действията им. Те са страшно непредвидими и със странен за разбиране характер. Изглеждат винаги сериозни каквито и случки да говорят и обичат да създават конфликти за тяхно разнообразие.
Близнаци
Близнаците са големи непукисти. Те живеят с две лица и почти никога не можеш да ги разбереш. Ако има някой, който да превърне лудостта в нещо напълно нормално, то това е представител на зодия Близнаци. Те са много нетърпеливи и на моменти им се иска да претупат нещата. Могат да ви побъркат с приказки, защото са страшно разговорливи. Близнаците са хора, които искат всичко да се случи на мига. В противен случай са готови да избухнат и да превърнат всичко в пепел.
Водолей
Представителите на зодия Водолей са хора, които не се притесняват, че няма да ги приемеш. На тях никога не им минава през ума, че може да има човек на света, който да не ги хареса. Те са лидери щом стане въпрос за най-откачени зодии. Много често, заради нестандартното си мислене остават неразбрани. Този, който има честа комуникация с Водолей вече им е свикнал и не се учудва, че той е на обратното на всичко и нещо, което е напълно нормално за всички останали, той приема за тъпо. Често успяват да измислят нови нeща, с което правят живота за себе си и за близките си специален и...

Жена Водолей

Съветът към семейните дами е да избягват рутината, да експериментират, да правят приятни изненади на любимия. Родените под този знак дами през следващата година ги очакват искрени и трайни отношения. Експлозия от страст се очаква в края на годината. През този период любовните приключения са гарантирани както на свободните, така и на омъжените жени.
Първата половина на годината ще доведе до проблеми с ръководството и колегите на работното място. Важно е да бъдете спокойни, да взимате трезви решения и да не се водите от емоциите. През есента ще се отворят привлекателни перспективи, възможно е да започнете нова работа.
Тъй като жената Водолей е емоционална, трябва да следи изкъсо здравето си, особено нервната система. Август...

Жена Риби

Родените под този знак ще имат един отличителен стремеж през следващата година – да постигнат лично щастие. Най-доброто време за запознанства е есента. През останалите сезони евентуалните връзки ще бъдат изложени на големи предизвикателства с много кавги.
Бизнес дамите трябва да поемат повече рискове и да не пропускат важни бизнес предложения. Ако трябва да смените работата, по-добре е да го направите през зимата и пролетта. Материална стабилност се очаква към края на 2019 г. Възможно е отношенията с бизнес партньорите и колегите да се влошат.
В началото на годината са възможни болежки, като най-уязвима ще бъде нервната система. Обърнете внимание и на стомаха. Препоръчва се да водите активен начин на живот, да релаксирате, за да си осигурявате...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info