header

Собствено Търсене

Неделя, 27 Май 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


феномени
Архив

Любовните игри никога не са били лесно нещо. Лесното отблъсква, а трудното привлича, но дори и това е до време. Когато говорим за флиртове и процес по оформяне на сериозни отношения, не можем да не обърнем внимание на тези хора, които се правят на недостъпни. Представяме ви топ 3 на зодиите, които са най-недостъпни.
1. Близнаци
Близнаците напълно се „разпиляват“ още в ранните етапи от връзката. Представителите на тази зодия могат да бъдат буквално двамата души – част от тях отвръща на чувствата ви, а друга се чуди дали наистина ви харесва. Освен това при тази зодия винаги я има опцията да има и друг човек, успоредно. Тогава борбата е вътрешна и се отнася до това кой човек се харесва повече.
2. Скорпион
Скорпионите са тези, които трябва да контролират връзката. Един от начините, с които завладява половинката си е, че не обича привързаността. Те са тези, които трябва да я инициират... защото всичко трябва да зависи само и единствено от тях. Ако усетят дисбаланс, ще прекратят отношенията.
3. Стрелец
Стрелецът е много объркващ знак. При тях не е сигурно дали се правят на недостъпни или просто нямат интерес. Много вероятно е Стрелците просто да не го мислят твърде много и генерално да оперират според моментните си чувства и мисли. Независимо обаче, дали ви харесват или не, със сигурност ще бъде...

Може да имаме връзка с представител на всяка зодия, но сами усещаме, че с някои си пасваме повече, а с други не чак толкова. Има двойки, които се сработват по-бързо и по-добре от останалите. Това е така, защото връзката между зодиакалните им знаци е по-силна.
Вижте кои са най-успешните зодиакални двойки и каква е тайната на тяхната стабилност:
Овен и Козирог - най-работливата двойка.
Телец и Риби - най-чувствената двойка.
Близнаци и Стрелец - най-авантюристичната двойка.
Рак и Скорпион - най-вярната двойка.
Лъв и Водолей - най-романтичната двойка.
Дева и Везни - най-интелектуалната двойка.
Везни и Телец - най-хармоничната двойка.
Скорпион и Лъв - най-страстната двойка.
Стрелец и Овен - най-забавната двойка.
Козирог и Рак -...

Всички си мечтаем да сме богати или поне да сме достатъчно финансово обезпечени, че да не се тревожим за бъдещето си. През годините хората, които изповядват различни вярвания, дори са изградили ритуали, които да привличат богатството. Ето някои от най-популярните:
Ритуал за пари със свещ

Предварително ароматизирайте стаята с помощта на пръчици с ухание, което ви допада. Трябва ви една по-дебела зелена свещ, на която да изпишете името си и да изрисувате придобивката, за която мечтаете (най-често дом, кола). Свещта се намазва със зехтин, като се пази фитилът, и се овалва в сух босилек. След това се запалва и се оставя да гори поне 5мин., като през това време човекът си мисли за своите желания. Накрая пламъкът се загася с пръсти или похлупак, но никога не се духа.

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info