header

Собствено Търсене

Неделя, 25 Февруари 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


феномени
Архив

Ново изследване, проучило подписите на 500 финансови мениджъри, откри връзка между подписите и тъмните страни на нарцисизма, като например авторитарността, манипулативността и използвачеството. С други думи - хора с по-големи подписи е по-вероятно да бъдат нарцисисти.
Учените са открили, че мениджърите с най-големи подписи са по-склонни към нарцисизъм. Те често изкривяват истината, като например докладват нереални цифри по отношение на приходите или дори отслабват вътрешния контрол на компанията. “В идеалния ваариант ще имате достъп и директен контакт с изпълнителните директори и ще можете да им направите личностен тест, но това обикновено не е възможно. В случая подписите дойдоха директно от мениджърите и ние използвахме два лабораторни теста, за да установим връзката между подписа и нарцисизма,” обяснява д-р Чарлз Хам, един от авторите на изследването. Понякога приемаме нарцисизма като предимство, добавя Хам, “Когато си мислим за нарцисизма, първото нещо, за което се сещаме, е, разбира се, Стив Джобс. Хората асоциират това с положителни характеристики на личността.” Но в реалността само някои от чертите на нарцисистите са положителни, като например себеувереността. Учените са установили връзка само между тъмните страни на нарцисизма, като авторитарността и манипулативността. “Ние отчетохме при анализа фактори като пол, длъжност и фирмена история. В допълнение измерихме и размера на подписите на генералните директори, за да се ориентираме дали наистина финансовите мениджъри движат процеса на фирмен надзор,” добавя друг учен от изследването, Ник Сейберт. Друг белег, по който може да се установи нарцисизма по подписа, е използването на допълнителни линии или удивителни.
Източник: Psy...

Може да имаме връзка с представител на всяка зодия, но сами усещаме, че с някои си пасваме повече, а с други не чак толкова. Има двойки, които се сработват по-бързо и по-добре от останалите. Това е така, защото връзката между зодиакалните им знаци е по-силна.
Вижте кои са най-успешните зодиакални двойки и каква е тайната на тяхната стабилност:
Овен и Козирог - най-работливата двойка.
Телец и Риби - най-чувствената двойка.
Близнаци и Стрелец - най-авантюристичната двойка.
Рак и Скорпион - най-вярната двойка.
Лъв и Водолей - най-романтичната двойка.
Дева и Везни - най-интелектуалната двойка.
Везни и Телец - най-хармоничната двойка.
Скорпион и Лъв - най-страстната двойка.
Стрелец и Овен - най-забавната двойка.
Козирог и Рак -...

Всички си мечтаем да сме богати или поне да сме достатъчно финансово обезпечени, че да не се тревожим за бъдещето си. През годините хората, които изповядват различни вярвания, дори са изградили ритуали, които да привличат богатството. Ето някои от най-популярните:
Ритуал за пари със свещ

Предварително ароматизирайте стаята с помощта на пръчици с ухание, което ви допада. Трябва ви една по-дебела зелена свещ, на която да изпишете името си и да изрисувате придобивката, за която мечтаете (най-често дом, кола). Свещта се намазва със зехтин, като се пази фитилът, и се овалва в сух босилек. След това се запалва и се оставя да гори поне 5мин., като през това време човекът си мисли за своите желания. Накрая пламъкът се загася с пръсти или похлупак, но никога не се духа.

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info