header

Собствено Търсене

Четвъртък, 27 Юли 2017    - КОНТАКТИ -    


феномени
Архив

Японците вярват, че кръвната група може да разкрие много за личността на един човек. Ето защо не се учудвайте, ако някога пътувате до Япония и там ви попитат „Каква е вашата кръвна група?“. Ако искате да разберете какви характеристики на личността се крият зад различните кръвни групи, вижте следващите редове.
Нулева кръвна група
За хората с нулева кръвна група се смята, че са спокойни и сериозни личности. Те имат силен характер и са много надеждни партньори. Винаги планират внимателно и работят усилено за постигането на целите си. Не чакат на някого да очертае техния път на щастие.
Тъй като винаги искат да изглеждат по-силни, често потискат своите емоции, а вътрешно са чувствителни личности. Външният им вид показва строгост, респект.
Кръвна група А
Хората родени с кръвна група А са любопитни и се интересуват от всичко. Въпреки това не означава, че имат повече от едно хоби. Могат да се развиват в определена професионална сфера, а след това внезапно да сменят попрището.
Тъй като им е трудно да изберат измежду многото интереси и хобита, на моменти могат да бъдат хаотични в избора си на това в какво да се развиват. Въпреки това, с каквото и да се захванат се справят доста добре, но често толкова много потъват в това, с което се занимават, че пренебрегват всичко останало.
Другите ги възприемат като светли личности, пълни с енергия и ентусиазъм. Но знайте, че хората с кръвна група А внимателно подбират приятелския си кръг.
Кръвна група В
Ако вашата кръвна група е В, то определено вие сте душата на компанията и винаги отговорността за хармонията в нея се пада на вас. Вие сте спокойни, безгрижни, щедри и склонни да харчите щедро пари за другите.
Въпреки вашите странности, имате твърд характер, упорити сте и склонни да изкажете мнението си по всички въпроси. Понякога лесно се влияете от другите хора и гафовете понякога са ежедневие за вас.
Кръвна група АВ
Смята се, че хората с тази кръвна група са фини и чувствителни. Те са изключително внимателни и към чувствата на другите и винаги подхождат с деликатност. Но те крият два типа личности. Едни са извън дома и други, когато са в компанията на близките си.
Често могат да бъдат сантиментални и са склонни да премислят твърде много нещата. Лесно създават приятелства, но понякога имат...

В този свят, в който все по-често властват омразата, лошото и терорът, добротата е рядко срещано съкровище, а милите и сърдечни хора не се срещат всеки ден. Със сигурност в живота си имате поне един човек, който ще запомните с добро. Човек, който е готов на всичко за вас, който винаги ви подкрепя. Или пък сте срещнали непознат, който ви е подал ръка без да иска нищо в замяна. Вижте зодиите, които имат златни сърца:

Дева
Девите са от онези хора, за които казват, че биха сторили път и на мравката. Те никога не биха наранили някой умишлено и винаги търсят цивилизован и дипломатичен изход от напрегнатите ситуации.
Рак
Представителите на тази зодия са най-добрите сред най-добрите. Ако имате приятел или близък роднина Рак, то можете да сте...

Има хора, които си живеят живота спокойно и не се интересуват от околните, проблемите им и личния им живот. Но има и такива, за които това е потребност. Непрекъснато създават истории и проблеми, плетат интриги и това им доставя удоволствие. А те са:
Близнаци

Близнаците наистина имат две лица и това си личи по много аспекти от живота и характера им. Те се интересуват живо от другите и винаги искат да създадат проблем, с който да затруднят живота на някого. Това не значи, че те постъпват така само с враговете си, а и с приятелите. Просто им е в кръвта. Най-честите интриги, които заплитат са свързани с любовни отношения. Не обичат хора, които парадират с щастието си и с това колко са влюбени, за това честичко си измислят някоя и друга лъжа, за да разрушат хармонията при...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info