header

Собствено Търсене

Понеделник, 25 Септември 2017    - КОНТАКТИ -    


феномени
Архив

Овен 21 март – 20 април
До обед стартирайте нова дейност, дайте офертите си на клиенти и познати в чужбина и до вечерта ще получите покани, които не са за изпускане. Родените в първата декада ще реализират голяма част от планираните сделки доверявайки се и на интуицията, а не само на получената информация. Ако защитите нечий интерес и вашият ще бъде защитен. Навлизаме в период на поглъщане и усвояване на енергия от космоса. Намерете тихо и спокойно място, концентрирайте се и ще намерите решението на всеки възникнал проблем.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Телец 21 април – 20 май
Ден на телепатичните контакти, в които не вярвате много, но все пак ако мислите за някого той с голяма вероятност ще ви се обади. Ще се осъществят връзки, които вчера са били забранени или отношенията са били под въпрос. Всичко се е променило. Невъзможното вчера е възможно тази вечер и в следващите дни ще отприщи реката от възможности и действия, които ще ви отведат към успеха. Не роптайте срещу живота си. В момента получавате това, което е нужно и важно за вас. Другото остава на втори план.
Работа-6
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5

Близнаци 21 май – 21 юни
Родените в първата декада може да бъдат подведени от чувства и привързаности към някого. Не разчитайте на консултанти, а повече на личната си интуиция. Всичко да се прави спокойно и без бързане. Ако пришпорвате близки и колеги работата ще зацикли, ще се направят грешки, които ще ви връщат отново в изходно положение. Сънищата ви показват какво трябва бързо да се приключи. Навлизате в период, в който столовете се пренареждат и дано вашият не се окаже извън играта. Приемайте каквото ви се дава.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Рак 22 юни – 21 юли
Работата ви ще потръгне, ако се доверите на интуицията. Вглеждайте се в очите на тези, с които говорите. Прекъснете връзка с този, който отвръща погледа си. Ден и за прошка към тези, които усилено търсят изгубения контакт с вас. Думите са казани, отношенията са променени, но има още какво да се направи и каже, за да се изясните напълно. При неочаквани обстоятелства може да откриете истинския смисъл на връзката си с някого. Действайте и в по-далечна перспектива. Обадете се на близък в чужбина, търсете работа с чужденци.

Всеки от нас поне веднъж в живота си е мечтал да лети, да има криле. Ето какви биха били те според това под кой зодиакален знак сте се родили...
Овен
Огнени криле с пламтящи пера, които да подчертават ярката, уверена и силната ви натура.
Телец
Криле на водно конче, които да подсказват за вашата уверена личност, която често е в разрез със стереотипите.
Близнаци
Криле на пеперуда, които ще подчертаят вашата многоликост, която ви прави интересни и необикновени хора.
Рак
Водни, които да символизират дълбочината на вашите мисли и характер.
Лъв
Криле на дракон, изразяващи силата на волята ви, вашата увереност и мощ.
Дева
Бели криле, чиито пера символизират чистотата и вътрешната ви невинност.
Везни
Механични...

За разлика от господата, дамите повече се вълнуваме от зодии, астрологични прогнози. С настъпването на първия есенен месец, поглеждаме отново към звездната карта. Предлагаме ви женски хороскоп за месец септември.
Жената Овен
Вашата водеща планета през септември – Уран, никак не променя характера си. Това означава, че няма да липсват проблеми, може да не сте достатъчно мотивирани и често ще усещате липса на енергия. За да оцелеете през септември, трябва да си почивате повече. Също така е добре да преосмислите приоритетите си и да си зададете нови цели. Новият месец може да бъде началото на нова фаза от живота ви. Не гледайте назад, защото ви очакват обрати в съдбата.
Жената Телец
Жените родени под знака на зодия Телец ще бъдат повлияни от Нептун, който ще бъде в...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info