header

Собствено Търсене

Събота, 19 Януари 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


феномени
Архив

Случвало ли ви се е да срещнете човек, с когото се разбирате перфектно още от самото начало. Сякаш сте родени един за друг и няма какво да ви раздели. Всъщност това се нарича фатално привличане и се среща при някои зодиакални двойки.
Овен и Везни

Овните имат магнетичен чар, който моментално привлича Везните. Нерешителността на Везните обаче започва да дразни Овните след определен период от време. От друга страна Везните не харесват в представителите на зодия Овен прибързаността и експресивността. И все пак в началото привличането между тези две зодии е огромно.
Телец и Риби
Те са пълни противоположности и може би точно заради това привличането между тях в началото е много силно. Слепи са за всичко останало и наистина биха могли да бъдат щастливи задно. Телците предпочитат спокойствието, за тях една вечер в дома с любимия човек е повече от прекрасна. Рибите обаче предпочитат шумните и оживени места. Нещо повече. Те са много емоционални и това понякога идва в повече на Телеца.
Рак и Козирог
Още веднъж доказваме, че противоположностите много се привличат. Раците имат нужда точно от уравновесен и силен човек, като представител на зодия Козирог. Раците обаче са прекалено обсебващи, което в един момент започва да пречи на рогатата зодия. Пренебрежителното отношение на Козирога започва да наранява Рака и краят помежду им идва много бързо. Емоционалността на Рака дразни Козирога, а студеното отношение на Козирога наранява чувствата на Рака и го кара да се чувства нежелан.
Близнаци и Стрелец
В началото те имат много общи теми и могат да си говорят за всичко. Не виждат различията помежду си и са щастливи заедно. Двойствената зодия обаче започва да се дразни на прекалено спокойния Стрелец, който винаги би замълчал, за да избегне спор. Това води до прекалено много неразбирателства и обикновено е причина за края помежду им. Проблемът е там, че Стрелецът няма желание да се напряга за дребни, ежедневни неща, а това за Близнаците е признак, че Стрелеца не се интересува.
Лъв и Водолей
Те изключително бързо се влюбват един в друг, дори не им е нужно опознаване. Водолеят не е особено търпелив, а егото на Лъва определено не му допада особено много. Лъвът пък се дразни на непостоянството и свободолюбивостта на Водолея. Споровете...

Жена Водолей

Съветът към семейните дами е да избягват рутината, да експериментират, да правят приятни изненади на любимия. Родените под този знак дами през следващата година ги очакват искрени и трайни отношения. Експлозия от страст се очаква в края на годината. През този период любовните приключения са гарантирани както на свободните, така и на омъжените жени.
Първата половина на годината ще доведе до проблеми с ръководството и колегите на работното място. Важно е да бъдете спокойни, да взимате трезви решения и да не се водите от емоциите. През есента ще се отворят привлекателни перспективи, възможно е да започнете нова работа.
Тъй като жената Водолей е емоционална, трябва да следи изкъсо здравето си, особено нервната система. Август...

Жена Риби

Родените под този знак ще имат един отличителен стремеж през следващата година – да постигнат лично щастие. Най-доброто време за запознанства е есента. През останалите сезони евентуалните връзки ще бъдат изложени на големи предизвикателства с много кавги.
Бизнес дамите трябва да поемат повече рискове и да не пропускат важни бизнес предложения. Ако трябва да смените работата, по-добре е да го направите през зимата и пролетта. Материална стабилност се очаква към края на 2019 г. Възможно е отношенията с бизнес партньорите и колегите да се влошат.
В началото на годината са възможни болежки, като най-уязвима ще бъде нервната система. Обърнете внимание и на стомаха. Препоръчва се да водите активен начин на живот, да релаксирате, за да си осигурявате...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info