header

Собствено Търсене

Сряда, 14 Ноември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


феномени
Архив

Овен
Сутринта каквото обещаете прибързано ще ви затрудни, ще имате проблеми у дома и с колегите, а шефовете ще са направо разочаровани, а може би и ощетени. Но с напредването на деня влизате във форма, давате всичко от себе си и получавате овации. Пътувайте, уредете си командировка, търсете нови варианти за допълнителна работа и печалби. Сега е момента да стопите дистаниците с хора, с които и преди сте работили успешно и сте изгаряли в играта на чувствата. Ще сънувате пророчески сън, в който ще видите призванието си.
o Работа5
o Пари6
o Любов4
o Късмет5
o Здраве4
Телец
Напрегнат ден, с очакване за конфликти и вмешателство в личната ви програма. До обед внимавайте в приказките, за да не се наложи следобед да се извинявате, за да стопите дистанцията и оправите забърканите каши. Неблагоприятно за оперативни намеси, особено в посока на вени и сухожилия. Дълготрайните проекти да се отложат за следващите дни. Днес поемайте само ангажимент, който до утре ще приключите. Тази вечер се обадете на тези, които по някакъв начин сте дистанцирали, но вече ви липсват.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Близнаци
Първата половина на деня е провокативна. Контролирайте поверителната информация. Някой ще пусне мухата, за да види какво ще последва, но рикошетите може да се струпат на неговата глава. Организирайте пътувания и преговори на място. Опитайте да стопите ледовете с хората, с които в миналото сте влезли в конфликт. И ако днес мечката играе у съседа, утре и при вас може да дойде. Подайте ръка на тези, на които държите независимо различните ви гледни точки. Ден за освобождение от греховете.
o Работа5
o Пари5
o Любов6
o Късмет5
o Здраве4
Рак
Ден на обърканите сигнали, на разминаванията по фланга на личите интереси и позиции. Не говорете много, не споделяйте, особено поверителна фирмена информация. Счупеното е лош знак. Лесно може да се простудите, а и постъпките ви в този ден може да доведат до охладняване на отношенията и увеличаване на дистанциите с партньори. Една дума може да промени в негативна посока и най-прекрасните отношения. Не коментирайте чуждите постъпки и начин на живот. Следобед поне един проблем ще бъде решен.
o Работа5
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве5
Лъв
Днес и утре Луната ще ви гледа...

Октомври вече дойде, а с него и златната есен. Времето застудя, слънчевите лъчи намаляват и тялото ни се подготвя за промяна. Тя ще е както физическа, така и на емоционално ниво. В момента Луната е в зодия Рак, като в следващите няколко дни ще се премести в Лъв, Дева и Везни. От 5 октомври до 16 ноември Венера попада в своята ретроградна фаза, което ще обърка плановете на някои хора. Очаква се планетата да направи обратно движение в Скорпион, затова периодът ще бъде много важен за този знак. Трудности и неудържими страсти ще споходят някои зодии.
На по-голямата част от представителите на зодиака ще им върви до края на октомври, но истината е, че най-много късмет ще имат Близнаци, Везни и Водолей. Ето какво ги очаква:
Близнаци
Слънцето ще...

Бебетата, родени през октомври, порастват като възхитителни и интересни личности. Те са надарени с много разностранни таланти, заради които се изявяват успешно в почти всяка област, в която работят или творят.
С какво се отличават като личности родените през този обагрен в есенни цветове месец?

Те са най-атлетичните бебета
Бебетата, които са родени през октомври, са изключително енергични, атлетични и успешни в спортовете. Родените през октомври бебета са поели възможно най-големи дози витамин D по време на бременността на майките си, протекла през летните месеци, заради което имат здрави кости, стави, мускули.
Те са романтични
Родените през октомври бебета порастват като чувствителни и романтични личности. Те са чаровни и привличащи...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info