header

Собствено Търсене

Понеделник, 24 Септември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


феномени
Архив

Овен
Ден на големите амбиции и назадоволените апетити. Очертават се остри сблъсъци на интереси и позиции у дома и на работното място. До вечерта изпускате парата и сте в състояние да се съгласите на всякакви компромиси. До края на работното време не прощавате чуждите грешки и наливате масло в огъня на развихрящите се наоколо страсти. Тази вечер сами ще се опарите от огъня, който разпалвате. Ще се предадете без бой в ръцете на едно любовно увлечение, което ще завърши с разочарование или неприятно за вас обвързване.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Телец
Бъдете внимателни. Ден на големите апетити, на желанието да получиш максималното, да елиминираш конкуренцията по един или друг начин. Не бързайте да започвате важна инициатива, за да не се окажете използвани и употребени. Действа правото на силния, което заглушава протестите на по-слабите. Активизира се вътрешният змей на желанията във всеки от нас. Една любовна авантюра на работното място може да ви отреже пътя към повишението. Увеличете дистанциите, не си позволявайте прибързани изказвания и действия.
o Работа5
o Пари4
o Любов4
o Късмет5
o Здраве4
Близнаци
Родените в третата декада ще изживеят мъчителни моменти в желанието да се разберат с всички или да усмирят всички. Няма да ви се получи. Днес всеки иска максималното и не е склонен на компромиси. По възможност ограничете контактите, не започвайте нови начинания, особено ако трябва да разчитате на един и да пренебрегнете друг. В утрешния ден ще настъпи умиротворение, ще се направят точни сметки и баланси, ще се намери път за решаване на проблемите и всичко ще си дойде на мястото. Скандалите днес ще ви разболеят.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Рак
Стойте далече от хорския шум, работете самостоятелно на свой терен и със свои средства. Не изпадайте в зависимости. Ще се събудите с чудесна идея, подсказваща как да разрешите проблемите. Родените в третата декада ще извадят късмет от битките на други двама. Ще се окажете в ролята на третия, която неочаквано печели. Шефовете ще предпочетат третата кандидатура, за да им е мирна главата. Утре ще трябва да отстоявате права и територии на влияние. Запазете неутралитет и всичко ще е наред.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет4

За някои хора флиртуването е нещо, което им идва отвътре, някак естествено. Независимо от това как изглеждат и независимо къде се намират, те винаги успяват да привлекат интереса на хора от противоположния пол.

Те са уверени в себе си, имат добър изказ и без да се опитват да се правят на съблазнители, са именно такива. От друга страна, има хора, които са твърде срамежливи, неуверени и флиртът изобщо не им се отдава.
Астрологията може да подскаже представителите на кои зодии флиртуват най-умело и кои се чувстват неловко по време на ухажване.

Овен
Хората от този знак са смели и уверени. Освен това те са очарователни, конкурентни и не се страхуват от предизвикателствата в живота си. Ако иска да съблазни някого, когото харесва, Овенът...

Месецът, в който сме родени винаги дава отражение на личността ни. Ето какви са родените през септември. Интересни, понякога непредвидими, но и:

Отдадени на работата
Родените през септември са изключително отдадени на работата си. За тях работно време няма, 24 часа, 7 дни в седмицата, влагат максимални усилия, за да получат добри резултати, но и разбира се да се изкачат на следващо стъпало в служебната йерархия.
Добри оратори са
Ако насреща си имате добър оратор, презентатор, то има голяма вероятност този човек да е роден през септември. Думите им винаги въздействат силно на околните, успяват да впечатлят и да постигнат желания резултат.
Понякога са саркастични
Голяма част от родените през септември успяват да постигнат завидни успехи,...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info