header

Собствено Търсене

Петък, 26 Май 2017    - КОНТАКТИ -    


Скандален репортаж

Първата дама Генерал Деси стои зад скандала с поредната обида към куп български интелектуалци, които не са получили покана за бала по случай 24 май. Както и за приема на 3 март, когато отново бяха пропуснати куп легенди, така и сега, зад подбора стояла лично президентшата, на която държавният глава Румен Радев се доверявал за подобни събития, публични изяви, а и целия си пиар.
Присъствали на събитието и останали потресени от липсата на знакови имена като Стефан Данаилов, Антон Дончев, Вежди Рашидов, Светлин Русев, проф. Анелия Клисарова и много други.
Те коментират, че първата дама изготвила собственоръчно списъка за бала на президента по повод националния празник за 24 май. По думите им Десислава Генчева, сега Радева, неслучайно пропуснала имената на видни дейци от БСП като Стефан Данаилов, който не се изказва много ласкаво за Радев. Не поканила и уважавания от всички Антон Дончев, тъй като не бил от кръга интелектуалци, които й раболепничат.
Генерал Деси отсякла, че тя ще преценява кой да кани на президентския бал и не желае никой да й се бърка в работата. От свои източници в червените редици ПИК научи, че всички от партията на Корнелия Нинова, а и самата соцлидерка, били шокирани и бесни заради жестоката обида към Ламбо, след като до последно го чакали, а накрая разбрали, че не е поканен.
По време на заседание на групата въпроса бил обсъден на висок тон и дало повод на не един и двама да предложат отказ от Радев и разграничаване от него - въпрос, който се обсъжда от дълго време насам в червените редици.
Генерал Деси обаче не пропусна да покани протестъри, съпруги на клиенти на прокуратурата като жената на Иво Прокопиев - Галя, но не е записала името на Стефан Данаилов - човекът на когото Радев дължи до голяма степен...

Деян Донков и Радина Кърджилова са се озовали в черния списък на голяма българска банка като нелоялни клиенти. И двамата актьори изтеглили заеми, като си станали поръчители един на друг. В началото всичко вървяло по мед и масло. Но напоследък семейството яко го закъсало откъм финикийски знаци и пропуснало няколко вноски.

Банките не са театър, там постановки не се отлагат и служителите погнали младата двойка да връща парите. Деян и Радина били толкова уплашени, че даже спрели да си вдигат телефоните.
В началото обещавали, че ще оправят нещата в най-скоро време, после започнали да се карат със служителите, че ги безпокоят, а накрая съвсем спрели да им вдигат.
Донков и Кърджилова изтеглили доста сериозна сума, за да си купят...

Добрата новина
Али Ръза от “Листопад” се преселва в Родопите

Звездата от култовия турски сериал „Листопад” Халил Ергюн зарадва българските си фенове с новината, че се мести в България. Актьорът, който се сдоби с...

Лошата новина
Рачков залиня от мъка по Мария

Тежко се отразява на Димитър Рачков раздялата му с Мария Игнатова. Тв водещият силно е притеснил приятелите си не само с поведението си, откакто е сам, но и с...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info