header

Собствено Търсене

Четвъртък, 27 Юли 2017    - КОНТАКТИ -    


Скандален репортаж

"Това, че тази жена иска да бъде забелязана от хората, не е мой проблем. Случката е от април. Аз мога да кажа, че ми звъня, искаше да излиза с мен, ама дето не излязох с нея и ми се прави на интересна. Трябва ли да излизам с нея, с туй попово прасе?".
Така ловецът на бежанци Динко, както стана известен, обясни заплахите си към блогърката Татяна Кристи, която в свое видео го осмива, а той й отвръща със заплахи.
„Съобразявай се малко, защото ще реша, ще те намеря и ще ти направя живота черен”. Това е част от заплахата, получена от Кристи като гласово съобщение.
Ямболията бил подразнен от сатирично видео, заснето от нея, в което тя влиза в ролята на „новата приятелка” на Динко, която обяснява, че той никога не би бил жена без причина, а оплакванията на предишната му приятелка са неоснователни, предаде Нова тв.
„Получих заплахата на 12 юни”, заяви Татяна Кристи. „Не го споделих веднага, защото смятах да се обърна към полицията и прокуратурата, нямах намерение да го правя публичен. Но в контекста на това, което се случва в страната, с тази ежедневна агресия, реших, че е добър моментът да споделя и този файл”, заяви още тя.
И угочни: „Правя сатирични видеа от много време, които отразяват политиката и социалните новини. Публичните личности имат отговорности в България, а той прави в последните месеци само негативни новини, показващи една криминална личност”.
„Жената по принцип трябва да се уважава. Ако някой съм обидил, извинявам се. Но тази жена не я познавам. Тя се появява с цел да я създавам. Аз трябва ли да ги създавам всички? Споменавам ли някъде нейното име? Това може да се манипулира”, коментира Динко.
„Не се сещам да съм го казал това нещо. Може да съм говорил с някого. Може да съм репетирал за някоя сцена, не знам”,...

Бившето гадже на Сани Алекса – Сами Кий Сверт идва в България. Повод за посещението му е желанието му да докаже, че не е посягал на певицата, дочу HotArena.

Сами е ядосан от последното интервю на Сани, в което той я обиждал, освен това изказвал нецензурни епитети за народа ни. Той мразел българите, наричал ги „цигани”, не вярвал на историята с пияния шведски турист, а нея наричал с обидни епитети.
Сани заяви и че Сами продължава да й пише, искал да я прегърне, като се появи дори информация, че я е молел да се върне при нея.
„Тази жена е болна! Омръзна ми от лъжите й! Писал съм й само два пъти и то, защото много български журналисти, ми пишат заради нейни лъжи. Помолих я да престане да лъже. Никога не съм искал да се върне при мен. Нека ми...

Добрата новина
Бучка лед върху точка “фън-фу” цери куп болести

На определено място трябва да поставите парче лед, и чудото се случва... Ще излекувате главоболието си, ще активирате целия си организъм, ще ви изпълни невиждана...

Лошата новина
Къде е на лошо, ако има огледало

Ако имате поставени огледала на тези места, незабавно ги махнете! Огледалата показват отражението на всичко, което се намира в непосредствена близост. Затова те...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info