header

Собствено Търсене

Вторник, 19 Юни 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> България

В софийски МОЛ се оляха с шегичките си

В софийски МОЛ се оляха с шегичките си

Явно новите собственици от ЮАР на столичния мол „Парадайс" ни смятат за хора, току-що паднали от палмата с банани, след като са облепили целия мол с лозунги като от едно време и в същото време паркингът е под вода.
Въпреки че собствениците са решили да се погрижат за безопасността на всички посетители, влагайки чувство за хумор, явно са останали недоразбрани от голяма част от хората.
Единият от надписите призовава „Пазете децата си. Особено ако са ваши”.
А другият призовава всички да внимават с гравитацията, защото тя не е...

>>>

Кичка гневна, отказва се от званието „почетен гражданин на Бургас“

Кичка гневна, отказва се от званието „почетен гражданин на Бургас“

Кичка Бодурова се отказва от званието си „почетен гражданин на Бургас“. До това се стигна, след като нейна песен не бе одобрена за конкурса „Бургас и морето“.
„Ще има там и рецитал с песни на Тончо Русев. Той, Великия, ме покани да участвам в неговия юбилеен концерт и присъстваше на всички мои концерти в НДК. Но сега не съм поканена. Приемам всичко това като лично отношение към мен, което се допуска от организаторите на фестивала. И реших , че не заслужавам титлата “почетен гражданин на Бургас”, пък и не ми е нужна след като съм...

>>>

Десито осребри любовта си с Плевнелиев

Десито осребри любовта си с Плевнелиев

Бившата синоптичка Десислава Банова ще осребри връзката си с Росен Плевнелиев. Нявгашната мимолетна любовница на футболиста Димитър Бербатов уцели джакпота, като успя да зачене от бившия президент, а рожбата им вече е подсигурена финансово доживот!
Вестта, че е бременна, дойде близо половин година след като двамата обявиха, че са се събрали след разводи с бившите си половинки. Простата сметка показва, че се е впуснала да бременее от човека, за когото не е тайна, че е милионер, едва ли не от самото начало на връзката им. Тя стартира в...

>>>

Партията на Хубавото Наде се разпуска

Партията на Хубавото Наде се разпуска

Партия "Синьо единство", която създаде бившата лидерка на СДС Надежда Нейнски, се разпуска. Това обявиха от формацията след Втората национална конференция, провела се вчера.
Мотивите на сините на Нейнски са липсата на възможност за обединение на десните. "Синьо единство" призова и останалите десни партии да се разпуснат.
"Призоваваме партиите от традиционната десница да ни последват, защото времето отдавна вече не е наше. Не е и тяхно. Времето просто е друго и продължаването на разделението носи тежката отговорност на пропуснатите...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info