header

Собствено Търсене

Събота, 19 Януари 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Какво ни очаква през седмицата

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 28182 пъти


PlovdivMedia - Какво ни очаква през седмицата

Овен 21 март – 20 април
В събота ограничете контактите. Каквото свършите сами, без излишно споделяне и приказки ще ви донесе ползи, късмет и любов. Неблагоприятно за нови запознанства. В неделя си доставете удоволствие за сетивата, хапнете каквото ви е сладко и колкото ви се иска, няма да напълнеете. В понеделник ще бъдете притиснати от шефове и хора, към които чувствате респект или ви създават някакъв комплекс. Родените в първата декада може да се решат на далечно пътуване, за да забравят някои проблеми и неблагополучия. Ако на 12-13-и заминете за чужбина дълго няма да се върнете или ще пренастроите работата и живота си към окончателно преместване на по-добро място. От 13-и на обед до 14-и на обед внимавайте какво си пожелавате. Не вредете с мисъл и действие. Счупен съд е лош знак. Тези дни ще покажат слабите ви места, но не само на вас, а и на приятелите и враговете. Вгледайте се в реакциите на околните и си направете равносметка. Вероятни са предателства на работното място. От 15-и вашата управляваща планета Марс навлиза в знака на Рибите. Огнената марсова енергия ще бъде загасена във водата на Рибите, така че навлизате в период, в който трудно ще се защитавате и все ще отлагате взимането на важни решения. На 16-и Венера ще тръгне директно в знака на опозицията ви Везните. Никак не е изключено и любимите да ви поставят тежки условия и изисквания.
Телец 21 април – 20 май
10-и е ден за работа на свой терен, за отказ от съвместни действия и инициативи. Добре е в този уикенд да стартирате нова дейност, да отворите в неделя собствено заведение или да подновите стопирана дейност. 11-и е ден на подадените ръце, на приятелските срещи, на обилните обеди и вечери. От обед на 11-и до обед на 12-и колкото и да изядете няма да напълнеете. Доставете си радост за сетивата, съчетайте работата с удоволствието от хубавата храна на приятно и релаксиращо място с хората, които ви действат стимулиращо и ви стоплят душата. Ако на 12-13-и ви се обадят от чужбина с предложение, не го отклонявайте, планирайте пътувания, съвместна работа и живот. Някой ще купи еднопосочен билет, но друг може да се върне и да опита отново на местна почва. Вечерта на 13-и внимавайте какво и с кого споделяте, къде оставяте пари и документи. Очертават се компроматни игри. На 14-и започвате с конфликт, който може да пренесете и на работното място. 15-и изисква приключване и даване на прошка. Не се сърдете за дреболии. В петък вашата управляваща планета Венера тръгва в директна посока, а това ще помогне да се разберете и съберете отново с любимите ви хора. Каещите се грешници се завръщат. Стартирайте нови дейности. От 17-и Меркурий тръгва ретроградно и стопира новите ни начинания.
Близнаци 21 май – 21 юни
10-и е тежък и рисков ден, особено за съвместни начинания и работа в екип. Очертават се конфликти. Ако стартирате нов бизнес друг ще управлява дейноста и постъпленията. Неблагоприятен ден за запознанства и първа среща. Попадате под фатално влияние и привличане. Отложеното за неделя ще мине по правилата, ще донесе късмет и приятни моменти с близки и приятели. Всичко предприето ще носи късмет. До понеделник на обед диетите са противопоказни. Преговорите ще минат на ниво. Планирайте творчеки срещи и публични изяви в следващите дни. Ако във вторник се събудите с мисъл за някой, който е далече, непремено му се обадете. Ден на телепатичните контакти, но и двете страни трябва да са съгласни подсъзнателтно, за да се осъществят. 14-и започва провокативно, с неприятни коментари и разкрити тайни, но после отношенията се изглаждат. Родените до 1 юни ще имат проблеми на 15-и, когато Марс и Юпитер ще сключват тежки аспекти с тяхното Слънце. Внимавайте, спазвайте правилата и законовите разпоредби. В петък Венера тръгва директно и дава шанс да се оправят зациклени в миналото отношения и да се намери път към всяко сърце. Не планирайте нови инициативи от 17 ноември до 6 декември, когато Меркурий ще се движи ретроградно в знака на опозицията ви Стрелеца.
Рак 22 юни - 21 юли
10-и е ден за тихи семейни занимания. Не се препоръчват много контакти. В неделя ще ви преследват хора с комплекси, а и личната ви неудовлетвореност ще излезе на преден план и ще пречи на изявите ви. Отстоявайте принципни позиции, ако поддадете, ако позволите да ви притискат и отклоняват от целта ще си имате неприятности. На 12-и започват рокади на работното място. Образуват се групи на влияние и дано не останете в изолация. Не е време за любовни връзки поместоработа. Ще бъдете ощетени точно от хората, на които сте разчитали. Ако до вторинк на обед заминете за чужбина или купите билет може да останете задълго и да намерите вариант за работа и развитие извън страната. Засилват се телепатичните контакти, може да откриете истинския смисъл на една своя връзка и да си направите равносметка за ползите и вредите. От обед на 13-и до обед на 14-и намерете време и на спокойствие и в тишина си пожелайте нещо. 14-и започва провокативно, с конфликти и забележки, които натягат обстановката, но до вечерта може да получите чудесно предложение и да влезете в нова среда. 15-и е ден за опрощаване на греховете. Вечерта контролирайте емоциите и до 16-и на обед се въздържайте от нови инициативи. Следобед в петък чакайте предложение, което не е за изпускане. Подпишете нови договори.
Лъв 22 юли - 22 август
На 10-и може да стартирате нов бизнес проект, да отворите ново заведение или търговски обект. Луна и Меркурий ви гледат в брилянтен аспект от знака на Стрелеца. Мислете в перскпектива, гонете високи цели. В неделя е време за публични изяви и творчески контакти, за срещи и чествания, на които и добре ще се похапне. До понеделник на обед не се пълнее, доставете си радост за сетивата и си прекарайте чудесно в приятелска компания. На 12-и до обед подпишете нови договори и водете преговори. Може да ви търсят от чужбина. Добре е да се обадите на тези, за които мислите. Ще се разберете по отношение на имотни дела. Сънищата на 13-и намекват за това, което бързо трябва да приключите. Смирете недоволството и приемайте нещата такива каквито са. Следобед ще се отвори шанс, който чакате отдавна. Правите важни разкрития или някой ще издаде намеренията си и тези на конкуренцията. Печелите преднина, не я губете, направете своя ход. 14-и започва провокативно и веротяно със скандал, който може да пренесете и на работното място, но следобед с една дума и жест дистанцията ще се стопи. От 15-и Марс вече не ви гледа в опозиция. Ще постигнете дипломотична победа. От обед на 15-и до обед на 16-и може да направите грешен ход. Не започвайте нищо ново, не позволявайте да ви провокират. Важното отложете за петък следобед.
Дева 23 август – 22 септември
Ако в събота започнете съвместна работа или се включите в нов екип, вие ще вършите всичко, ще влачите другите на гърба си и ще плащате сметките. Противопоказно е да се действа в екип. Ден на фатално привличане. Неблагоприятно за нови запознанства. Каквото насрочите за неделя ще мине чудесно и ще ви донесе радост. Ще се радвате на приятни моменти с приятни на сърцето ви хора. Може да спечелите конкурс. До вторник на обед постигате всичко с лекота. Вечерта на 13-и очаквайте провокации и опити за навлизане в личното ви пространство. Внимавайте с документи и пари, лесно се дава повод за компроматна атака. Започнете на 13-и с едно пожелание за бъдещето. Дано после не се чудите как да се откажете от това, което ще поискате. Добре е да се подпишат нови договори в тези два дни. Четете внимателно клаузите написани с дребен шрифт. Не започвайте на 14-и с лъжа. Думите ви ще се материализират и претворят в реалноста. От 15-и Марс ще ви гледа в опозиция от знака на Рибите. В живота ви може да се появи неприятен дразнител, а в работата конкурент, който ще действа подмолно. Родените в първата декада ще имат един емоционален петък , в който ще действат първосигнално, ще объркват връзките и живота си. Не споделяйте нищо вечерта, особено ако е важна идея, на която ще разчитате за работа или за финансови облаги.
Везни 23 септември - 22 октомври
В събота е добре да се започне самостоятелен бизнес. Направете опит да се отделите от места и хора, които ви влиаят зле. Не е ден за първа среща и първа целувка. Вероятни са зарибявания и опити да ви влизат в личната територия. В неделя наблегнете на храната, до понеделник на обед диетите са противопоказни. Колкото и да изядете няма да напълнеете. Внимавайте с алкохола, не позволявайте да ви плачат на рамото или вие да се оплаквате на чуждото. В понеделник предстои битка с хора действащи подмолно. Комплексарите няма да излезат на честен двубой. Отстоявайте позициите си, дори и да се наложи да поставите всеки на мястото му. С напредването на деня интуицията ви се засилва, а това ще помогне да предвидите ходовете на конкуренцията. До 13-и на обед ще водите тежки битки, за тертории на влияние. След това навлизате в силен период и до петък може да постигнете максимума по програмите, с които се занимавате. До обед на 14-и внимавайте какво си пожелавате и какво споделяте. Следете знаците на съдбата и не отказвайте предложения. До вечерта може да сключите изгоден договор, да се помирите и да си простите с хората, с които сте влезли в конфликт. Ще намерите нужното ви лекарство и специалист. На 15-и важното да се свърши до обед след това планирайте преместване и огледи на ново жилище.
Скорпион 23 октомври - 22 ноември
10-и е ден за самостоятелни действия и старт на семеен бизнес. Излезте от групата, в която се чувствате използвани и пренебрегнати. В неделя влезте в нова среда, организирайте приятелски срещи и дебюти. Очертават се сферите на влияние, усеща се на кого и за какво може да се доверите. Дава се и клетва за вярност. Храната изцяло се превръща в енергия, не се пълнее. В понеделник до обед продължавате в същото темпо и подписвате важен догоор. С напредването на деня интуицията ви достига високи нова. Ще ви се обадят тези, за които мислите, ще се уреди работата, която подготвяте. До вторник на обед резервирайте билет за чужбина. Може да се решите на съвместна дейност с чужденци и чуждестранни фирми. 14-и започнва с размяна на неприятни реплики, никой на никого не прави отстъпка. Може да се наложат неочаквани командировки или преместване. Пожелайте си нещо без да навреждате на друг. Следобед се включват фините енергии, усещате къде бъркате и дано гордостта ви не попречи да направите признание и да поднесете извинения. Имате шанс да стопите дистанците. На 15-и тръгвате смирено, но следобед отново сте под властта на емоциите. Вероятни са изневери. Ще попаднете на опасни изкусители и изкушения. 16-и ще ви освободи от неприятни ангажименти. Късметът ви идва в края на работното време.
Стрелец 23 ноември - 21 декември
Използвайте активно настоящия период за сключване на нови договори, за стартиране на нови фирмени дейности и производства. От 17-и планетата на бизнеса, контактите и комуникациите Меркурий ще тръгне ретроградно в знака на Стрелеца и до 6 декември ще изисква повече да приключвате с поетите ангажименти, отколкото да започвате нови. Направете си стройна план-програма. На 10-и работете самостоятелно и не позволявайте на странични хора и фактори да се намесват в делата и бизнеса ви. В неделя уредете срещи с тези, с които смятате да работите заедно и да се допълвате в играта. Не се колебайте да влезете в битки за защита на общите партньорски интереси и в понеделник. В тези два дни диетите са излишни и противопоказни, храната изцяло се превръща в нужната ви енергия. На 13-и заложете далечни амбиции и цели, уговорете съвместни дейности с фирми от чужбина и планирайте командировка за уточняване на плащания, срокове и позиции. Вечерта не провокирайте партньорите у дома, очертават се скандали, които и на 14-и ще се подклаждат на работното ви място. До обед на 15-и внимавайте какво си пожелавате. До вечерта подпишете нов договор и стартирайте последната програма за годината. В петък проблемите ще са повече за родените в първата декада. Ще трябва да се обяснявате с някого. Спазвайте разпоредбите.
Козирог 22 декември – 20 януари
Чудесно е в събота да започнете нова търговска дейност или творческа инициатива. Опитайте поне в една посока от професионалния си живот да си извоювате лична самостоятелност. Ангажерайте се в настоящия перидо с допълнителна работа, която може да ви донесе и допълнителни доходи. В неделя ще се чувствате подтиснати, особено ако сте родени до 1 янури. Сатурн и Луна са в съвпад с рожденното ви Слънце, а този аспект засилва личните ви комплекси и страхове, прави ви подвластни на спомените от детството и блокира личната ви инициатива. 12-и възражда заспали страсти и желания, а някой получава покана от близки и любими в чужбина. Планирайте пътувания по празниците. Добре е в тези дни да си осигурите билетите и нужните средства за вълнуващи преживявания в края на годината. Внимавайте с изневерите, 12-13-и носят предизвикателства и проблеми с досегашните ви връзки. 13-и може да започне с конфликт и пререкания, които да пренесете и на работното място. Родените в третата декада са на прага на служебно и лично предизвикаталство. Ако се чувствате уверени участвайте в обявените състезания и конкурси на 14-15-и. От обед на 15-и може да попаднете под власта на опасни изкусители и изкушения. Важното за петък насрочете за следобед, когато излизате от притеснителния и стагниращ период.
Водолей 21 януари – 19 февруари
10-и е ден на фатално привличане и влияние. Прекарайте го в уединение и не планирайте съвместни срещи и инициативи. Противопоказна е колективната работа. Ще се ядосвате и ще платите висока цена в желанието да работите съвместно с някого. Отложеното за неделя ще ви донесе ползи, късмет и радост, ще поднови стари връзки и ще създаде нови, които ще ви радват и зареждат положително. До понеделник на обед се откажете от диетите, не се пълнее. Радвайте се на приятната компания и хубавата храна. Не позволявайте да ви притесняват с ултиматуми. В понеделник едно ще си отиде, но друго ще дойде. Съдбата дава шанс да направите нужните ви рокади. Следобед се обаждат приятели от чужбина. 13-и дава нова насока на работата и бизнеса ви. Приемайте до 17-и нови предложения и сключвайте нови договори. След това Меркурий ще тръгне ретроградно и ще стопира деловата активност. Вечерта Луната навлиза във вашия знак. 14-15-и са дни на промени и реорганизации, които е добре да произлизат от вас, а не да са ви наложени. Старайте се да действате изпреварващо. Пътувайте и на място уточнете важните задачи и ангажименти. От обед на 15-и до обед на 16-и енергетиката е негативна, действа се задкулисно и потайно. Не започвайте нищо ново. Но в петък следобед може да хванете последната успешна възможност и да спечелите.
Риби 20 февруари - 20 март
Очаквайте на 10-и опит за навлизане в личното ви пространство. Не участвайте в съвместни инициативи, не започвайте нова партньорска дейност, особено ако друг ще контролира и движи играта. Парите ви ще отидат на вятъра, усилията също. В неделя всичко ще върви по план, ще ви носи късмет, щастливи мигове и приятни срещи. Планирайте и хубаво похапване. До понеделник на обед колкото и да изядете няма да напълнеете. 12-и е ден на телепатичните контакти. Опитайте да привлечете с мислите си някого и той ще ви се обади. Осъществените връзки до 13-и на обед ще разгърнат възможностите и на двете страни и ще напълнят душите с радост. След това до 14-и на обед властва денят на петела. Да не се говори много, да не се споделя излишно, за да не се привлича вниманието на конкуренцията. Движете си тихо и кротко нещата и не се хвалете предворително. Добре е да си пожелаете нещо, но само благите пожелания ще се сбъднат. От обед на 14-и до обед на 15-и сте в стихията си, правите изгодни сделки, получавате дължими услуги и пари. Добре е да стопите дистанцията, да се помирите и сдобрите с тези, с които сте се раздалечили. Помолете се да ви събере Коледния дух. Вечерта на 15-и е провокативна. На 16-и в най-рискова позиция са родените до 1 март. Луна и Марс са в съвпад със Слънцето ви, емоциите са агресивни.

Публикувана на
10 Ноември 2018 годинаОще статии


Най-четени
Кои се...

[b]Случвало ли ви се е да срещнете човек, с когото се разбирате перфектно още от самото начало. Сякаш сте родени един за друг и няма какво да ви раздели. Всъщност това се нарича фатално привличане...

Какво ни вещаят...

Овен
Този ден ще изиграе много важна роля в отношенията ви с партньори, с тези които до момента имате делова или лична връзка и с тези, които ви предстои да установите такава. Използвайте...

Кои зодии не...

Измежду целия зодиак се открояват 6 зодии, които в много от случаите са склонни да преследват хора, които не могат да имат. Кои са те и защо?

Овен
Овенът е...

Как ще сме с...

Овен
До обед се заемете с дейности и проекти, които ще помогнат на някого да подреди живота си и да изплува от кризата. Не започвайте с претенции и желание за печалби. Колкото дадете, двойно...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info