header

Собствено Търсене

Неделя, 25 Февруари 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com



Новина от категория Феномени

Какво ни очаква в понеделник

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Какво ни очаква в понеделник

Овен 21 март – 20 април

Родените в последните дни на зодията може да извадят голям късмет и да спечелят нещо неочаквано в този ден, в който тенденцията е да късаме с миналото. Ако до момента не сте могли да се разделите от нещо вредно или да отлепите от дъното на безисходицата и бедноста, сега ще ви се получи. Действайте активно, режете от раз, стартирайте нова дейност и проект. Ден на прозрения и на някакво особено озарение и просветление накъде да се върви, какво да се прави, какво да се изостави или приеме.
Работа – 5
Пари – 6
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 4

Телец 21 април – 20 май
Ден на очаквани и неочаквани печалби. Родените в първата декада ще извадят късмет в тотото на живота в пряк и в преносен смисъл. Може да подпишете нов договор, да получите повишение и да изкарате допълнителни пари по неочакван начин. Ако се събудите с някакво чувство на привличане и възможност за успех в дадена област. Непременно реализирайте идеите си. Ще ви одобрят на кастинги и конкурси за работа. Личните ви дарби и таланти ще ви изведат на челни позиции в обществото. Луната е в знака на златния Телец.
Работа – 6
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 5

Близнаци 21 май - 21 юни
Ден с огромна трансформираща сила. Старото се руши, намират се пари за нещо ново, правят се рамонти и реорганизации, преструктурират се производства и отношенията се напасват на изискванията на момента. Старайте се всичко, което предприемете да се постави на здрава основа, да е обезпечено с достатъчно финанси, с нужните документи и юридическа сила. Използвайте този ден активно и за лечения, за укрепване на здравето и за възстановителни процедури. Сами може да си приготвите лрекарство.
Работа – 6
Пари – 6
Любов – 6
Късмет – 5
Здраве – 5

Рак 22 юни – 21 юли
Очертава се много работа, повече отговорности, но и повече пари и възможности да се укрепите на нова позиция в бизнеса и в обществото. Покажете дарби и таланти, рекламирайте се, излезте на светло с произведенията на труда си, с идеите, които имате и с които смятате да привлечете клиентела или спонсори. Добре се подсигурете юридически, за да не ви откраднат таланта и занаята. Ден на фундамента. Всичко, за което се постараете, което направите здраво и сигурно ще ви се отплати във времето напред.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 5

Лъв 22 юли – 22 август
Родените в първата декада ще изживеят трудни мигове на отхвърляне и пренебрегване. Днес пари при пари ще отидат, стига поне на едното място да има и съответните дарби и таланти. Ще се събудите с неочаквано вдъхновение и дано не ви липсва желание за работа. Ден за първа копка на всички нива, за поставяне основите на бъдеща връзка, работна програма и дейност. Търсете допълнително обезпечение на стара или нова дейност. Пробужда се и сексуалната ви енергия. Включвате резервите. Не си изстрелвайте патроните нахалост.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 4
Късмет – 4
Здраве – 4

Дева 23 август – 22 септември
Ден с огромна сила. Добре е да се започне строителство, да се преместите в нов дом, да стартирате нова търговска дейност и творческа инициатива. Започнатото днес може да ви направи известни. Добре е да се теглят и кредити за обезпечаване на дейноста, с която се захващате. Позволете на талантите ви да работят за вас, разгърнете дарбите си в нова житейска и бизнес посока. Доверете се на личното си вдъхновение и се опитайте да реализирате хрумванията си. Ден на гениалните идеи, които може да ви позлатят.
Работа – 6
Пари – 6
Любов – 4
Късмет – 5
Здраве – 5

Везни 23 септември – 22 октомври
Рекламирайте се по всички възможни начини. Опитайте да привлечете спонсори и инвеститори. Ден за първа копка и първа целувка. Енергията ви търси поле за изява. Денят е очароващ и вдъхновяващ за тези, които има какво да покажат и дадат на околните и които притежават потенциала да го реализират. Сами може да си приготвите лекарство, да излекувате вечната си колебливост и нерешителност и най-после да вземете окончателно решение къде ще работите, с кого ще живеете, как и къде ще построите новия си дом.
Работа – 5
Пари – 6
Любов – 6
Късмет – 5
Здраве – 4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Ще ви е трудно, но не толкова в правенето на нещата, колкото във взимането на решенията за това. Време е да се отделите от родителите или децата, да намерите майстори, да започнете строеж или ремонт на дома. Денят се свързва с основата и фундамента, с възможноста да намерите личното си убежище в дните на криза. Това, което предприемете и уредите днес ще ви противопостави на определени хора и ще ви вкара в разходи, но ще ви даде повече свобода и лична независимост. Сексът ще е на ниво и ще ви зареди.
Работа – 5
Пари – 4
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 4

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Ден за начало на ремонти и строежи, на промени и разместване у дома и на работното място. Не се противете. Нагодете се към изискванията на момента, към желанията на работодатели и близки. Влезте в схеми, от които ще се спечели след време, когато ремонтите и реорганизациите станат факт. Днес трябва да се действа и мисли в перспектива, да се придобиват петенти и разрешителни, които ще ви осигурят бъдещи печалби, обезпеченост и спокойствие. Ще ви направят впечатление хора, които преди сте отминавали с безразличие.
Работа – 6
Пари – 6
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 4

Козирог 22 декември – 20 януари
Родените в първата декада може да направят силен и успешен ход в нова посока и предмет на дейност. Сега е момента да започнете да работите за собствена материална база, да потърсите помещение или жилище, да обновите дома, офиса и ателието и да насочите мислите си в печеливша посока. Ще се събудите с неочаквано вдъхновение или ще го получите след общуването с влиятелни и предприемчиви хора. Не се самоограничавайте и без това животът достатъчно ни е ограничил. Решете какво ще правите и действайте.
Работа – 5
Пари – 6
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 5

Водолей 21 янари – 19 феврари
Днес влизате в ролята на финансов донор за амбициите и апетитите на близките и децата. Ще се охарчите с новите ремонти и дейности, които планирате. Хубавото е, че всяка инвестиция на пари, труд и талант ще се отплаща. Само гледайте да не влезете в прекалени разходи. Използвайте този ден и за лечения и лечебни процедури. Направете прегледите, които все отлагате. Пробужда се и сексуалната ви енергия. Няма да издържите на жестове и покани. Ще се радвате на взаимност, но ще платите вечерята и екстрите.
Работа – 5
Пари – 4
Любов – 6
Късмет – 5
Здраве – 5

Риби 20 февруари – 20 март
Денят започва вдъхновено, с озарение и прозрение за важните и обезпечаващи ходове, които повече не може да се отлагат. Сега е момента да се направи първа копка на новият ви дом, на новата база, на която ще се развива бизнесът ви и ще се преориентира дейноста ви. Ден с огромна преобразуваща сила, която ще извади на преден план и дълбоко чувствената ви природа. Сексът ще е на ниво. Ще направите бебето или планираното предложение и покана за танц в живота. Излезте сред природата, направете си сами лекарство.
Работа – 6
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 5 /монитор

Видяна: 16409 пъти


Публикувана на
17 Юли 2017 година

Още статии


Топ новини




Нарцисите се...

Ново изследване, проучило подписите на 500 финансови мениджъри, откри връзка между подписите и тъмните страни на нарцисизма, като например авторитарността, манипулативността и използвачеството. С...

Как ще сме с...

Овен 21 март – 20 април
До обед ограничете до минимум страничните контакти. Не позволявайте да ви влияе чуждото мнение и съвети и сами не давайте такива, ако не са ви ги поискали. Следобед...

Кое прави една...

Овенът има нужда от свобода и верни приятели!
Телецът има нужда от много удоволствие! ( наистина много! )
Ракът се нуждае предимно от стабилна кариера, за да е щастлив!
Лъвът се...

За кого денят ще...

Овен 21 март – 20 април
Ден с две лица и две възможности. Важното свършете в първите часове на работното време, ако искате нещата да тръгнат според замислите, исканията и предпочитанията ви....

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 




BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info