header

Собствено Търсене

Сряда, 20 Юни 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Как ще сме с късмета и любовта в петък

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Как ще сме с късмета и любовта в петък

Овен 21 март – 20 април
Ден свързан с насилието, което изисква и налага реформи. Не може да се продължава постарому. Надигате глава, държите се предизвикателно и така привличате агресия. Лесно ще пламнат конфликти и ще се развихрят скандали. Още по-лесно може да разрушите връзки градени с години. Този ден е свързан с желанието да се махнеш, да се дистанцираш, да заминеш за чужбина и да търсиш късмета си някъде по-далече от проблемите, които имаш или някой ти създава. Не се поддавайте на провокации и съблазни. Увеличете самоконтрола.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4
Телец 21 април - 20 май
Още със ставането някой ще ви разбалансира. Не се поддавайте на гнева, не си режете ноктите и по възможност изчакайте с оперативните намеси. В този ден трябва да сме много внимателни към околните, към здравето и личните си връзки. Отварят се огромни апетити. Дори и без да искате може да влезете в чужда територия, да кажете и направите нещо, което е против добрия тон и създадените порядки. Нищо не бива да се прави на всяка цена. Вечерта ще ви дойдат много по-добри идеи и в следващите дни ще постигнете много повече.
Работа-4
Пари-5
Любов-4
Късмет-5
Здраве-4
Близнаци 21 май – 21 юни
Не е ден за нови начинания. Вероятни са скандали и недоразумения, остри сблъсъци на интереси и позиции у дома и на работното място. В състояние на афект може да вземете грешно решение и да се дистанцирате от покровители. Апетитите властват над здравия разум. Не позволявайте да ви ръководят фикс идеи и фобии. Родените в първата декада ще позволят вмешателства и може да вземат неправилно решение. Останете където сте, бъдете максимално дипломатични, не искайте от другите това, което не могат и няма как да ви дадат.
Работа-4
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4
Рак 22 юни – 21 юли
Днес ще извлечете ползи когато други двама се карат, разделят се или си поставят ултиматуми. Не се препоръчва никаква активност. Старайте се да приключвате, а не да започвате каквито и да било нови дейности и връзки. Някой ще ви подхвърли в готов вид идея, която е изоставил или не може сам да реализира. Ще се окажете търсени и желани партньори или изповедници. Всичко, което научите ще ви влезе в работа, но в следващите дни. Предстоят благоприятни за вас обрати в отношенията. И сънищата си тълкувайте наобратно.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4
Лъв 22 юли – 22 август
Днес отказвате да се подчините и да съдействате на тези, които не уважавате. Отварят се огромни апетити. Съветът към околните е да не ви предизвикват. Ще си проличат потенциалните хищници и техните жертви. Апетитите се изострят. Няма да се спрете, ще затегнете хватката, в която сте хванали някого. Ще се доберете до екстри и информации позволяващи да се справите с конкуренцията и да затвърдите позициите си. Проведете укрепващи и оздравителни процедури. Каквото приключите ще ви донесе придобивки.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5
Дева 23 август – 22 септември
Ден на опасни предизвикателства и намеси в личните ви работи. Не споделяйте идеи и намерения и не работете с чуждите. В желанието да постигнете нещо на всяка цена ще направите грешен ход, ще загубите пари и позиции. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Не предприемайте нови начинания особено такива, на които ще разчитате в бъдеще. Довършете каквото сте обещали и се дистанцирайте от ласкателите. Лесно ще влезете в конфликти, които ще ви опънат нервите и качат кръвното.
Работа-4
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4
Везни 23 септември – 22 октомври
Днес желанията взимат връх над разума. Не предприемайте нищо ново, в което ще вложите пари, усилия и средства, особено ако ще делите права и отговорности с някого. Ще ви предлагат зарибяващи идеи, ще се окажете в капана на нечия амбиция и недобронамерени действия. До края на работното време приключете със започнатите преди дела и ще получите награди. Разчистете дома и отношенията на работното място. Бягайте от това, което усещате като вредно и разболяващо. Добре е да се направи освещаване на имот.
Работа-4
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
С лекота ще направите желани и приемливи за околните собствените си амбиции и желания. Ден на ненаситните апетити. В състояние сте да привлечете подкрепата и съдействието дори и на непознати. Печелите от прибързаните действия на лаиците. Който захапе кокала няма да го пусне. Може да получите и предложения от чужбина и да се решите на работа и учене далече от тук. Ще получавате услуги, екстри и съдействие, ще се ползвате от чуждите пари и имоти. Постигате максимално възможното за чужда сметка.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Навлизате в труден тридневен период. За родените в първата декада денят ще донесе повече проблеми и рискови случайности. Съветът е да не предприемате нищо, което може да ви свърже и обвърже с неподходящите хора. Не следвайте чужди съвети и не се доверявайте на реклами. Продължете и приключете задачите поети в предните дни. Всичко, което започнете с големи надежди и очаквания може да се провали и да ви коства много. Не споделяйте идеите си, може да ви ги откраднат. Плагиатите се развихрят.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4
Козирог 22 декември – 20 януари
Ден свързан с насилието, с разрушението и с нуждата от реформи. Не се противете на желанието на близките, колегите и децата да тръгнат по своя път. Време е и вие да изберете своя. Ако в този ден заминете за чужбина дълго няма да се върнете. Някой купува своя еднопосочен билет и загърбва миналото. Всичко ще става неочаквано и с удар. Трудно ще се правят компромиси. В момента всеки подрежда живота си така както смята за добре. Порасналите птичета напускат гнездото след бала. Не се месете в чуждия избор.
Работа-4
Пари-5
Любов-4
Късмет-5
Здраве-4
Водолей 21 януари – 19 февруари
Луната напуска вашия знак, а заедно с нея си отиват и някои илюзии, че може да се продължава постарому. Денят изисква реорганизации и реформи на всички нива в живота и личната ни активност. Апетитите се огромни и трудно се контролират, тълпата е неуправляема. Не се препоръчват публични изяви. Ден на провокации и скандали. Запазете неутралитет, нищо не избирайте и не тръгвайте в нова посока. В утрешния ден ще получите откровение как да постъпите и къде ви е мястото. Довършете започнатото преди.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-5
Риби 20 февруари – 20 март
Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Нептун. Аспектът ни дарява с идеи, малко от които може да се реализират в момента. Не споделяйте проектите си, не се включвайте в съвместни инициативи. На първо време започнете с реформи и реорганизации, които ще позволят да реализирате успешно и да спечелите от хрумванията си. Ако прибързате ще загубите и ще изпаднете в нежелани зависимости. Кой както може ще се опита да преметне другия. Не заставайте на пътя на агресорите. Окадете дома, прочистете мислите.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве- 4 /монитр

Видяна: 20618 пъти


Публикувана на
19 Май 2017 година

Още статии


Топ новини
Любовното мото...

Как разбират любовта различните зодии и на какво трябва да се научат, за да бъдат щастливи в една връзка. Отговорът на този въпрос може да се крие само в едно нещо – мотото на всяка една зодия...

Кошмарен ден за...

Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото...

Месецът на...

Не знаем как се получава, но хората, родени в един и същи месец, често имат сходни черти на характера.
Решихме да разберем какво е общото в различните хора, което ги обединява при месеца на...

Кои ще се...

Овен
Занимавайте се с обичайните си дела и не искайте много не само от другите, но и от живота. Ден за прошка, за повече разбирателство и изглаждане на конфликтите. Ако подходите с неразбиране...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info